REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis sesizează CCR: lovitură DEVASTATOARE pentru Avocatul Poporului

Klaus Iohannis sesizează CCR: lovitură DEVASTATOARE pentru Avocatul Poporului

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:46 395

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a trimis Curții Constituționale, luni, 12 noiembrie a.c., o sesizare de neconstituționalitate asupra Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului. Prin legea sesizată de președinte, cei de la PSD și ALDE i-au mărit pensia lui Victor Ciorbea, exact în momentul în care Guvernul avea nevoie ca acesta să închidă ochii și să nu sesizeze la CCR Ordonanța de Urgență privind modificarea legilor justiției.

Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului a fost transmisă de Parlament spre promulgare Președintelui României în de data de 24 octombrie 2018, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa-i luam cu parul ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactiona. Ne batem noi intre noi in loc sa ne unim si sa scapam de HOTII care ne sug si sangele din noi!
4
0
ptr comentariul anterior- iti inteleg supararea, si este abia inceputul- pe langa voi si noi vom suporta consecintele unor analfabeti- vei constata prea tarziu
4
1
Mars dracului de aici ! infectule , sluga jegoasa , ai o singura problema , dragnea ! ia-l acasa mai , muistule , tu nu vezi ca altceva nu stii , jeg uman ?
1
7
ce pensie .na facut nimic pentru tara ea slugarit pe dragnea
3
2
Ceva bine pentru Romania cand te hotarasti sa faci? Ne-ai pacalit ca esti neamt si te-am votat dar esti un om mic cu corp mare pe care nu-l intereseaza decat propia persoana. Urat!
1
7
ce pensie speciala, ptr ce anume si dev ce lovitura- puscariasul dragnea nu face altceva, atata timp cat stapaneste banii nostrii si oricand ne baga mana in buzunar fara a fi consultati- deci este logic ca presul CCR dorneanu sa respecte legile, sa anuleze toate pensiile speciale pe care zeci de generatii le vom plati iar puscariasul draknea sa renunte la circul servietelor, a cazut intr-un penibil de nedescris. Stie foarte bine ce a facut si ptr ce va putrezi in puscarie
10
3
Sesizeaza Johannis CCR si Diicot pt existenta miscarilor monarhiste pe teritoriul Romaniei a carei constitutie prevede stat republica.Le gasiti pe retelele de socializare. Trebuie interzise prin lege. Johannis sa sesizeze parchetul general pt ca nu e legal in Romania existenta institutiei ,,casa regala,,. Sa se care monarhistii in elvetia si sa-si plateasca regina acolo.
15
4
bravo livache. daca aplici legea dupa 10 ani inseamna ca esti COMPLICE ! toti suntem infractori daca se pune ANAFul pe noi . mai putin membrii PSD -evident
9
0
Si cele 17 adica saptesprezece dosare blatuite unde sunt hotule?. ESTI UN NIMENI MAI BINE ZIS UN HOT SI PUNGAS SI VII AICI SA NE DAI LECTII DE MORALITATE.MISCA ZDREANTA !
5
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218