REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Klaus Iohannis speră că Guvernul Orban va trece de malaxorul Parlamentului - Ce mesaj a transmis la Barcelona

Klaus Iohannis speră că Guvernul Orban va trece de malaxorul Parlamentului - Ce mesaj a transmis la Barcelona

Replica API 26 octombrie 2019 | 00:00 164

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul adresat participanţilor la Conferinţa Global Romanian Society of Young Professionals, că nădăjduieşte că, în curând, un Guvern mai înţelept decât cel pe care l-am avut în ultimii ani va şti să mobilizeze cu adevărat energiile Diasporei în folosul modernizării României.

”În continuare statul român are multe de învăţat din experienţa deja acumulată de către românii care trăiesc peste hotare, dar şi din politicile publice ale altor ţări care s-au confruntat în timp cu fenomenul migraţiei şi care au ştiut să fructifice prezenţa unei Diaspore însemnate pentru dezvoltarea ţării de origine. Aceasta este şi viziunea mea ca Preşedinte şi nădăjduiesc că, în curând, un Guvern mai înţelept decât cel pe care l-am avut în ultimii ani va şti să mobilizeze cu adevărat energiile Diasporei în folosul modernizării României”, afirmă preşedintele în mesajul adresat particpanţilor la a XI-a ediţie a Conferinţei Anuale a GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals), desfăşurată la Barcelona, mesaj transmis de consilierul de stat Sandra Pralong.

Elîi felicită pentru temeinicia cu care s-au aplecat an de an asupra oportunităţilor şi provocărilor întâmpinate de tinerii profesionişti români într-o lume globală.

”Intenţia dumneavoastră de a realiza un raport bazat pe discuţiile Conferinţei şi pe expertiza specialiştilor este cu atât mai utilă, cu cât îşi propune o abordare pragmatică, care să includă şi exemple de bună practică. (...) Vă urez mult succes în dezbateri şi aştept cu interes raportul dumneavoastră”, transmite preşedintele.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de nu lasati acces la comentarii la lista cu ministrii guvernului. dupa ce ca le-ati cosmetizat CV-ul ca la niste angajati pe pile! Si mai plang unii pe aici ca la stroe nu pot scrie nimic!
2
0
Eu o sug normal fraierimea la sapa smecherii in sparlament
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369