REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis, un nou atac la PSD: '10 august, una din marile tragedii!

Klaus Iohannis, un nou atac la PSD: '10 august, una din marile tragedii!

Replica API 12 august 2019 | 02:01 371

Klaus Iohannis a vorbit, la un an de la evenimentele din 10 august 2018, despre ”tragedia” care s-a întâmplat în Piața Victoriei, pe care a numit-o ”una din marile tragedii post-decembriste”. La demararea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale, președintele a anunțat că este gata, după alegerile parlamentare, să strângă o majoritate guvernamentală.

Iohannis a cerut Guvernului PSD să se abțină, la protestele de astăzi, să îi atace pe manifestanți

”Am început împreună cu PNL campania de strângere de semnături. Foarte multă lume şi sunt bucuros că începem cu dreptul această acţiune. Sper să vină cât mai mulţi români şi să semneze pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal din partea românilor, vreau să continuăm împreună. Este important în acest moment să subliniez 'împreună', fiindcă împreună trebuie să reconfigurăm statul român. PSD a dus România aproape de eşec. Este clar: aşa nu se mai poate, trebuie să reconstruim aproape tot. Suntem dispuşi, sunt dispus, ştiu cum trebuie să facem şi sunt convins că după alegerile parlamentare, fie la termen sau poate chiar anticipate, voi coagula o echipă puternică din PNL, din alte partide de Opoziţie, cu care să începem să facem România normală, să facem România bine.

10 august - acum un an s-a întâmplat ceva ce a început foarte frumos. Românii au venit să demonstreze paşnic, după aceea am intrat într-una din marile tragedii post-decembriste. Guvernul pesedist şi-a atacat propriii cetăţeni cu bâte, gaze lacrimogene, români care au demonstrat paşnic au fost atacaţi de Guvernul României. Eu nu-mi doresc să se mai întâmple aşa ceva niciodată.Trebuie să vedem cine a dat comanda politică pentru aşa ceva, ceva inimaginabil, şi îmi doresc tare mult că dacă astăzi are loc o manifestare de comemorare a ce s-a întâmplat anul trecut să fie frumoasă, paşnică şi sper foarte mult ca de data aceasta Guvernul să se abţină de la acţiuni de forţă şi să nu facă decât ceea ce trebuie să facă, să păstreze ordinea cu calm. Intrăm în campanie electorală.”, a spus Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se strang numai ...dejectii, astia sunt prostanacii!
0
0
Aspect comercial bun,continut prost. Asta a demonstrat Iohannis ca este. Nici o treaba,romanii il pot vota sa fie din nou un pierde vreme pe scaunul de presedinte. La fel l-au votat romanii de doua ori pe Basau. Treaba e ca apoi romanii se vaieta,de parca altii le-au votat aratarile conducatoare. Iaca,avem ce alegem si se vede ca stim sa alegem foarte prost,chiar o facem cu indarjire.
2
0
tu te caci pe tine degeaba , nevasta -ta nu pune botul la tine , ea vine la noi la partid , bea si fumeaza , ne povesteste ce bou are la usa , apoi incepe sa faca muie simultan , ca la concursurile de sah ! sa - ti traiasca , e profesionista scorpia ! tu saracie te caci si mamanci , te caci si mananci ! ma -ta s-a pensionat sau mai suge pula la filipinezi , ca acum sunt multi la Polaris ?
0
0
esti impotent? Pare clar lucrul asta ,doar sa lingi cacatul?Sigur dai limbi cu degetul,al dracului paralitic ai doar doi neuroni din care primul este in revizie permanenta!Mars mai retardatule,hatagist castrat de muistele de pe centura !
15
2
primii trei de sub mine sa-mi lingeti cacatul !!!
2
12
Esti o mare jigodie si sa imi sugi pula
14
2
pentru KWI cu drag o placuta suedeza.Muie Iohannis!
19
5
Cine e Klaus iohais?
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367