REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Klaus Iohannis, vești proaste pentru românii din Marea Britanie: „Lucrurile sunt complicate“

Klaus Iohannis, vești proaste pentru românii din Marea Britanie: „Lucrurile sunt complicate“

Replica API 15 octombrie 2020 | 18:45 2183

Klaus Iohannis a spus, de la Bruxelles, unde participă la un summit al UE, că negocierile dintre Uniune și Marea Britanie nu au înregistrat progrese.

Klaus Iohannis

Președintele României a precizat că lipsa unui acord ar afecta atât românii din Regat, cât și firmele românești care fac afaceri peste Canalul Mânecii.

”Avem teme foarte importante. Am finalizat concluziile pe Brexit, lucrurile sunt complicate, negocierea nu a făcut progrese suficiente, e nevoie de accelerarea negocierilor și continuă pe calea începută. Noi, România, ne dorim un acord, este necesar, e calea cea mai bună pentru a garanta un parteneriat solid UE-Regatul Unit și este important și pentru cetățenii din Regat și firmele care fac afaceri cu Regatul Unit.”, a declarat Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boris nici nu l cunoaste pe asta, da el cica negociaza.
2
0
se vorbeste engleza nu bruxelleza. Aia sunt suverani si nu intereseaza sa aiba un acord cu UE decat daca obtin avantaje cetatenii britanici. Bravo lor! Cat despre firmele tarilor din UE care faceau doar evaziune asa cum fac in toata lumea multinationalele englezii se bucura ca scapa de ele asa cum se bucura ca i vor goni si pe hotii si curvele din Ro. Le sunt suficienti hotii lor. Se vede clar ca de stabilirea unui acord e interesata doar UE. Pe britanici ii doare fix in canalul manecii. Probabil ca urmatoarea iesire din UE va fi Portugalia Spania Italia Polonia sau Ungaria. Adio UE!
4
1
..pe git englezilor si pe aia cu alba-neagra,prostitutia si banditismul tiganesc,ca fiind cetateni romani obisnuiti.Ai sa sugi cocarul ma! Aia sunt diaspora voastra si vor fi trimisi dincolo de Constanta.
2
1
De romanii din tara, cine se ocupa ? Vai mama noastra...
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369