REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis: Victor Ponta să dea lămuriri despre ofiţerul acoperit

Klaus Iohannis: Victor Ponta să dea lămuriri despre ofiţerul acoperit

Replica API 26 aprilie 2016 | 00:26 266

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni seară, la Timişoara, unde a deschis conferinţa intitulată "Diaspora şi prietenii săi", că fostul premier Victor Ponta ar trebui să ofere explicaţii legate de "ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD", potrivit România TV.

"Cred că trebuie să dea nişte lămuriri cine a spus asta", a afirmat președintele Klaus Iohannis, când a fost întrebat pe tema ofițerului acoperit din PSD.

Şi copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, luni, că fostul premier Victor Ponta ar trebui să spună cu "subiect și predicat" cine sunt ofițerii acoperiți din PSD și PNL, dacă îi știe.

Fostul premier Victor Ponta a făcut sâmbătă o precizare referitoare la "ofițerii" care vor să preia puterea în PSD. "Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de "ofițerii" care vor să preia puterea în PSD, nu mă refeream la Valeriu Zgonea — ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Luni, referindu-se la o posibilă prezentare a sa la Comisia de control al activității SRI sau la Comisia de control al activității SIE în cazul afirmațiilor despre ofițeri acoperiți din partide, Ponta a răspuns: "Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, știți foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam".

Fiind întrebat dacă va dezvălui un nume de "ofițer acoperit" din PSD, fostul lider al social-democraților a continuat: "Nu, nu de Isar. Preia tot. A preluat PNL", a spus Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367