REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Klaus Iohannis vrea o 'DISCUȚIE AȘEZATĂ' pentru ca România să devină republică prezidențială: 'Am putea să reluăm dezbaterea pe arhitectura statului'

Klaus Iohannis vrea o 'DISCUȚIE AȘEZATĂ' pentru ca România să devină republică prezidențială: 'Am putea să reluăm dezbaterea pe arhitectura statului'

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:00 151

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, întrebat dacă personal și-ar dori ca România să devină republică prezidențială, că ar vrea să existe la un moment dat "o discuție așezată, calmă, bine informată despre cum ne gândim că am putea să reluăm dezbaterea pe arhitectura", conform stiripesurse.ro.

„Eu am spus că m-am gândit, cum și alții s-au gândit, cum putem să facem să fie cea mai bună arhitectură pentru România, dar asta este o discuție pur teoretică la momentul acesta. Noi avem o Constituție, cu toții o respectăm, și această Constituție ne spune cum funcționează România.

Până când ne clarificăm ce dorim de fapt, asta e Constituția, cu asta trăim. Eu personal îmi doresc ca la un moment dat să avem o discuție așezată, calmă, bine informată, despre cum ne gândim că am putea să reluăm dezbaterea pe arhitectura statului. Chiar dacă aș avea o opinie, nu cred că ar fi bine, tocmai pentru acea dezbatere, s-o spun acum, în această seară, de aici.”, a afirmat Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernu meu, republica mea Lasa lasa si te du
3
1
In acest moment toate asociatiile de limbrici monarhisti isi perie principesele si principii futaciosi sa convinga poporul prost sa voteze monarhie constitutionala.
1
2
Bai. dar esti, ce vrei sa bagi toti adversarii politici la inchisoare, iar matale cu minijupa sa te plimbi prin Miami, Tenerife, Stambul si alte destinatii exotice. Ajunge cu tradatorii romanilor, ai pacalit romanii , la anul la revedere.
4
2
si Ceausescu era SEF DE STAT ,,DAR ERA ROMAN ,,PENTRU CE DRACU AM PUS UN NEAMT.
2
3
Suntem o natie de nazisti antiromaneasca
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369