REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Kovesi a sesizat CSM pentru verificări în urma afirmațiilor lui Tăriceanu

Kovesi a sesizat CSM pentru verificări în urma afirmațiilor lui Tăriceanu

Replica API 23 noiembrie 2017 | 00:37 422

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a cerut miercuri Consiliului Superior al Magistraturii să efectueze verificări cu privire la afirmațiile pe care președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, le-a făcut la Parlament și pe care le consideră ca fiind "de o gravitate extremă" la adresa DNA, notează Agerpres.

"În temeiul dispozițiilor art. 75 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind statutul judecătorilor și procurorilor, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție cere Consiliului Superior al Magistraturii să efectueze verificări cu privire la situația constatată în legătură cu afirmațiile domnului Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României, făcute la Parlamentul României, în cadrul unei declarații de presă, la data de 22.11.2017, preluate de majoritatea instituțiilor mass-media din România", se arată într-un comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sesizeaza csm ca iesti bara bara cu Comanescu deja esti trecuta pe state la el de nu ii faci nimic ati devalizat si platformele marine cu buna stiinta si ati carat banii in opsoruri
0
0
Nu stiu cine o sfatuieste pe Codruta aceste iesiri in fata si atacuri la adresa diverselor persoane care se leaga de DNA fac rau imaginei institutiei. Mai multa discretie si un pas inapoi din spatiul public i-ar fi de mare ajutor. Poate stie ce noi nu stim si este disperata sa nu piarda puterea.
0
1
sa fac parte din plutonul de executie dedicat celor care au furat tara in ultimii 28 ani.
4
1
Femeie foarte rea,minte neagra. Isi inchipuie ca are sclipiri de geniu,ca orice om cu mintea scurtcircuitata de boala puterii. Ar putea foarte usor sa fie sefa de pluton de executie,chiar ar fi foarte fericita sa vada cat mai multi oameni nevinovati chinuiti,torturati,ucisi cu cruzime.Asta e tipul de om care se cheama Kovesi. Nu are nici o legatura cu anticoruptia,decat formal,scris pe hartie. E o persoana buna de ocolit,e ceva total inuman,sinistru. E un fel de Visinescu cu fusta.
2
5
Da, vorbeste lumea prin gura lui gadica si badica, nu degeaba rromania este pe locul 2 in ue privind numarul de condambari la cedo, dar la noi la manelarica totul e ok si dna nu abuzeaza pe nimeni
4
1
Mai boule ,pe care popor l-a abuzat DNA,pe care cetatean din poporul asta prost si psd-ist l-a retinut si anchetat antenistule?Vorbiti cu gura lui gadica si badica,altceva nu stiti ,spalatilor pe creier!
4
4
liviule tu esti?
6
1
Dar in cazul in care faceti retineri abuzive su dosare pe interese politice, noi, poporul, la cine sa apelam? Cred ca singura sansa este sa dispari tu de acolo, incompetenta naibii!
8
9
Personajul acesta , dubios , superficial , gaunos , cretin , tantalau , tarat intelectual , conduce un partid pe masura . Ipochimenul trebuie tratat cu cianura , cu hidrogen sulfurat , cu teapa in Piata Victoriei ! Impotentul dracului , numai la hotie ii este gandul ! Secatura ...
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614