REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Kovesi, ACUZATĂ în MOD OFICIAL: „Am calitatea de suspect. Am cerut recuzarea procurorilor“

Kovesi, ACUZATĂ în MOD OFICIAL: „Am calitatea de suspect. Am cerut recuzarea procurorilor“

Replica API 16 februarie 2019 | 14:20 829

Laura Codruța Kovesi

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, la ieșirea de la audierile din Secția pentru Investigarea Magistraților, că i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect și că a făcut două cereri de recuzare.

„Am calitatea de suspect. Am depus două cereri de recuzare, una procurorului de caz, o cerere de recuzare a procurorului șef secție. După ce mi s-a adus la cunoștință învinuirea, doamna procuror mi-a spus că îmi va comunica răspunsul la cele două cereri de recuzare.”, a spus Kovesi, adăugând că motivele sunt cele prevăzute de codul de procedură penală, afectarea imparțialității, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie IOHANUS CURDEFER MUIE !
0
0
muie iohanus ,multa multa muie
0
3
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar! Stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei! A adus in tara un HOT fugar, Nicolae Popa Director General FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitat LCK ca nu a cheltuit banii tarii ci pe ai unui alt mare HOT. Ghita. Brava ei! Tontonel Toader menestrelul lui DRACnea si coada lui de topor adina florea sa-i aduca in fata justitiei paia care au furat tara si pe noi toti cu sute de milioane de euro, miliarde de euro! Adevaratii HOTI.
10
0
tot o ardeti ci taierile de pe vremea lui bok . Sunt peste puterea voastra de intelegere ca si maririle de acum. voua va plac cifrele cu multe zerouri nu valoarea lor. Sarim de fund ca suntem destepti... Boc demonstreaza acum ce nu poate demonstra nici un ciorditor in alta parte... credeti ca nu avem alternativa la PSD? amarnic se inseala lumea... memoria scurta a multor cetateni este un lucru ingrijorator. Din cauza cui a castigat Basescu alegerile? Mafia trage sfori pentru ca lucrurile sa nu mearga in tara. Grecii spun ca atunci cand este vanzoleala in tara se poate fura mult. PSD stie.
13
0
multa muie cu cacat porcului hot stroe si claxonului hot brailoiu ! Vine ea vremea cand va vom goni cu furcile futu-va-n gat de hoti ordinari !!! Muie dragnea vitamina d malediva, muie pesede !!!
16
1
Brailoiule, ce ai cu militarii? Doar ai primit insigna in piept de la fortele de securitate. Vrei sa nu ai sanse nici macar la primaria din Constanta? E o miscare naspa a ta, desi sunt de acord ca putorile din armata, militie sa munceasca mai mult. DAr nu sunt de acord cu tine, Titule, ca tu o faci numai pentru populism. Mai injuri cucoanele in Parlament?
15
1
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la de-alde dastia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetarii de-o viata si putrezi de bogati, casoaie, viloaie, avioane, vapoare, gipane..muiati in aur si nestemnate desi ei sunt totusi bugetari de-o viata! Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti de toti coruptii astia si loazele
15
1
Wow...ma sperie faptul ca genul asta de persoane au acces la internet si drept sa voteze. Imi face impresia ca voi traiti intr-o lume numai a voastra, unde PSD-ul e raspunsul tuturor problemelor, o adevarata alifie facatoare de minuni in timp ce persoanele care lupta impotriva lor sunt niste lichele penale mai nou. E tragic ce se intampla.
6
11
vorbim azi despre o persoana ara daca a facut ceva a facut sa ajute statu sa l bage pe un excroc la parnaie. si marii procurori ai lu tudorel si dagnea zic ca einfractiune. adica pe mazare, udrea, nica, popoviciu, adamescu, ghita nu o sa i mai aduca in veci. bai? ce tara suntem???
16
2
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei. A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii si pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!
18
2
De ce tot o trageti cu taierile de salarii de pe vremea lui Boc? Nu s-au taiat de la privati care contribuiau la PIB, ci de la bugetari peste 1 milion bucati care frecau menta degeaba.
17
5
fiti tare doamna si distrugeti gasca asta de jeguri imputite pesediste as fi recunoscator daca ati veni cu o initiativa sa introduceti pedeapsa cu moartea pentru coruptie si va garatez ca poporul este de acord cu modificarea contitutiei si introducerea acestei pedepse ca numai asa veti putea curata tara de infectii astia
20
6
iar ai facut sex cu ma-ta , ca nevasta-ta a facut cu noi ! are o gura calda ca o sauna , iar buzele asigura pulii un masaj relaxant . Cand ma gandesc ca o pupi cand vine acasa cu bani .....imi vine sa te iert ca mananci cacat !
2
13
Si cine ma rog e Kovesi asta? Ce rahat a acut ea pentru binele romanilor,din pozitiile inalte ocupate d'am p..lea? Nu e nici scriitoare,nici om de arta,nici om de stiinta,nici macar o femeie frumoasa. E pila lui Base adusa la varf si ramasa lipita acolo ca mucii de asfalt. Ce mare tragedie ca o femeie obisnuita e luata la intrebari de oamenii legii? Daca e nevinovata,ramane naibii in banalitatea ei,libera. Pe ea o durea undeva cand nevinovati mureau in puscarie sau din cauza rudelor nevinovate bagate in puscarie? Mare sparcaiala .
5
18
da ma iesiti , succes, dar cu cine o sa votati? cu mandolina, cu turcanu cu ciolos? cu ponta? cu blaga? sunt mai buni astia, toti au fost la putere si nu au aratat nimic pentru popor! Taierile de salarii, TVA dela 19 la 24 la suta si multe altele iti spun ceva?
4
19
Bravo "bill" ! Super postarea ta, mult adevar! Esenta democratiei este votul, trebuie sa iesim la vot. Te felicit!
20
0
gradina sigur este mare... o sa fie multa lume dezamagita. orice comentarii sunt de prisos. Votul trebuie sa usuce buruienile. Esenta democratiei este votul. Cine crede ca este destept trebuie sa iasa la vot. Vedeti ce a iesit daca au fost doar prostii la vot.
24
8
Ghita este un escroc daca era nevinovat nu fugea din tara si acum vrea sa-i puna bete in roate lui Kovesi ,daca ar fi fost adevarat de Popa ala de ce a tacut pana acum ? o jigodie penala
25
13
penalo la brutarie mu13 iohANUS
18
26
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
17
24
Cur mare de Codruta este aranjata de Joianis si ambasada USA. Le-a facut jocurile si acum urmeaza salvarea pe usa din dos. Adica la Bruxelles. Sa vedeti ca si pe cacat bolnav de Lazar il va salva Joanis. Asa ne trebuie ca suntem batuti in cap.
20
24
va place sa va futa oltenii-n cur si sa va urce cacatu-n ceru gurii pesedeilor !!! Sa-mi lingeti toti cacatul moale ! Muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!!
25
22
Bravo prostanii si limbistii mei sa imi mai aduceti lalele sa le puneti pe scari dar data urmatoare la Targsor la facultatea sa imi fac din nou doctoratul.Lingeamia ti pizda de prosti sustinatori ai curvei numarul unu mondial.Puteti si in rozeta curului sa ma spalati pana ajung la paidaimos.Va las cadou gentile si blanurile de la Cocos sa nu il bag la zdup doar cateva luni
21
25
Hai cu Codruta la Beciul Domnesc
27
25
Nu vreau sa fiu condus de ardeleni, cu coloana vertebrala, gen Kovesi, Coldea sau Joianis.
19
32
O s-o pupati in cur pe Codruta!!! Psd-isti si fani latrina trei o sa crape inimile in voi.
27
26
a incaput in malaxorul justitiei si al asa zisului stat de drept. Deh, ce tie nu-ti place, altuia nu face.
26
23
Bodean ..!!! Faci kk pe tine
13
13
Claudiule, tu esti vlad cosma de fapt!
18
18
Lesin frate.....vine ziua in care face plata karmica. Diseara deschid sampania cu mircea badea. O victorie buna. Javra asta la puscarie cu basescu si restu. Sociali democratii vor invinge.
29
29
daca esti plagiator si suspect inseamna ca esti penal?
21
17
la cusca cu ea....pentru cat rau a facut...
27
25
jigodiile astea care se pretimd a fi procurori- curva de cta , nulitatea absoluta cu tatal psd-ist- alungata din cta cu realizari zero s-a trezit, vezi doamne buricul pamantului. va este frica jegurilor- puscaria va v-a manca. Dn Kovesi este sustinuta si va ajunge procuror european, spre disperarea voastra, haita de hoti si borfasi
30
32
Doamna aceasta de fier a justitiei din Romania ar trebui sustinuta, comentariile anumitor mogaldani de mai jos nu are nimic de a face cu justitia, probabil sunt dintre cei care au profitat si au furat din buzunarele noastre ale cetatenilor si acuma striga din gura de sarpe. RUSINE sa va fie !!!
36
30
De ce nu-i convin? Nu sint de ai dinsei?
26
23
Sunteti 2 cretini atat de mari incat cuvintele nu-si au rostul....asta lupta cu penalii de pesedisti si ar trebui sustinuta dar lichele de oameni cretini si prosti peste masura ca voi doi ar trebui sa dispara de pe fata PLANETEI odata cu penalii din pesede...oameni inculti si cretini ce sunteti care sa ma ierte Dumnezeu dar nici de aruncat la javre sa va manance de vii nu sunteti buni....
31
30
Hahaha, pupila lui basau se duce pe copca! Muie!
32
40
Sugi p..a Calin
30
31
Gata plugo , te duci multi ani , cat abuz ai facut , Java
38
41

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614