REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Kovesi afirmă că INEC a stabilit că înregistrarea în care ea le-ar fi dat ordine procurorilor din subordine ''să ajungă la premier'' a suferit editări

Kovesi afirmă că INEC a stabilit că înregistrarea în care ea le-ar fi dat ordine procurorilor din subordine ''să ajungă la premier'' a suferit editări

Replica API 15 februarie 2018 | 00:00 190

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat, miercuri seară, că Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (INEC) a stabilit, printr-o expertiză, că înregistrarea în care ea le-ar fi dat ordine procurorilor din subordine ''să ajungă la premier'' a suferit editări.

"Sunt două expertize în dosar care constată că nu am făcut acele afirmaţii. Chiar Inspecţia Judiciară constată că nu am făcut acea afirmaţie. Toţi martorii care au fost audiaţi, respectiv procurorii care au fost la şedinţă, au spus că nu am făcut acea afirmaţie. Şi nu am făcut acea afirmaţie. Încă din prima seară (...) când a apărut acea înregistrare am precizat că anumite afirmaţii nu le-am făcut. (...) Anumite cuvinte, n-am să vi le spun care, dacă vă puneţi căştile şi o să ascultaţi atent, o să vedeţi că nu acelea au fost rostite, redarea este greşită. Am menţionat şi menţionez că s-a stabilit, printr-o expertiză făcută de Institutul de Criminalistică, faptul că acea înregistrare a suferit editări, modificări", a declarat Laura Codruţa Kovesi într-o conferinţă de presă susţinută la sediul DNA.

Pe 18 iunie, o înregistrare în care şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ''să ajungă la premier'' a fost difuzată la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, post potrivit căruia în înregistrarea respectivă şefa DNA vorbea cu procurorul Jean Uncheşelu.

În aceeaşi zi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Livia Săplăcan, a afirmat că înregistrarea, apărută în spaţiul public, în care Laura Codruţa Kovesi le-ar da ordine procurorilor din subordine ''să ajungă la premier'' conţine fragmente între care au fost intercalate sintagme menite să distorsioneze conţinutul celor spuse.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stam si ne uitam ca vitele cum politicul isi crreaza conditii pentru a nu mai fi deranjati de la cotropirea acestei tari,de la furtul din buzunarele noastre.Ne meritam soarta!Ne-au vandut toata industria la fier vechi si nu am facut nimic,ne-au trimis in somaj si nu am facut nimic,ne-au vandut resursele naturale si nu am facut nimic,avem cele mai mari preturi la utilitati din UE si nu facem nimic,avem cele mai mici salarii din UE si nu facem nimic.Ne mint si ne fura cum vor ei si nu facem nimic. Avem penali in parlament si nu facem nimic. ASA CA MERITAM SA SE CACE ASTIA SI IN CAPUL NOSTRU!
5
1
au dreptate...toate inregistrarile sunt trucate.Chiar si un copil de 3 ani rade cu curul de minciunile dvs dna codruta...tare imi este mila de voi ...coruptilor !.
6
1
Da, antenistii lui Gadea au facut scenarii, trucaje... Gadea este disperat, trebuie penalizat, nu se mai controleaza..... Le mor sponsorii. Cata degradare, cata disperare pe antenistii lui Voiculescu !!??
7
3
pixelul albastru loveste din nou
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218