REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Kovesi candidează pentru postul de șef al Parchetului European

Kovesi candidează pentru postul de șef al Parchetului European

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:52 471

Laura Codruţa Kovesi

Fosta şefă a DNA și-a depus candidatura pentru postul de șef al Parchetului European, procedura de selecție fiind în plină desfășurare la nivelul Comisiei Europene, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Comisiei Europene.

Înființat în 2017, Parchetul European va investiga infracțiunile care aduc prejudicii bugetului UE, cum ar fi actele de fraudă sau de corupție ori cazurile transfrontaliere de fraudă în materie de TVA de peste 10 milioane de euro. Kovesi n-a putut fi contactată până la momentul publicării acestui articol.

G4Media citează şi PSNews.ro, potrivit căruia procurorul Adina Florea de la secția de investigare a magistraților ar urma să o pună pe Kovesi sub acuzare în următoarele zile în dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa. Florea a fost propusă de Tudorel Toader pentru funcţia de şefă a DNA, dar a fost refuzată de preşedintele Klaus Iohannis

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
4
0
Oamenii ca Kovesii le-ar trebui romanilor cinstiti ca sa de-a de pamant cu toti HOTII care ne rad in nas acum cand ministrul toader, sluga lu dracnea ii scoate din puscarii pe toti mafioti. Raman HOTII cu banii furati noua si ne rad in nas. Asta-i bataie de joc si Romanii in curand nu vor mai indura batjocura si-or sa se revolte cu atata firie de n-o sa-i mai scape nici Dumnezeu! Acum slugile lu DRACnea , CCR si MJ fac jocurile HOTILOR dar vor plati si ei cu varf si indesat..Si mamaliga explodeaza! Nici Ceausescu nu a crezut....
9
0
Ce sa aplice Kovesi la UE? Sa povesteasca despre mita, acolo e legala se numeste " comision ", sa vorbeasca despre abuz in serviciu acolo se numeste " depasirea atributiilor ", nu se pedepseste, trafic de influenta? Nu se cheama " loby ". Grup infractional? Nu se cheama " simpozion, Teambuilding " si o tinem tot ada.
0
9
Dna Kovesi va felicit, sunteti un exemplu ptr multi si un cui ptr altii motiv ptr care un neica nimeni, lcare l-a presiunea puscariasului draknea a rezolvat Acum incearca cu procurorul general, numai ca ulciorul nu merge de mai multe ori la apa, lumea s-a prins de intentiile lor- bagatul pumnului in gura, ocoparea tuturor pozitiilor cheie in institutii, scaparea de puscarie. Sunt convins ca veti reusi, corectitudinea dvs, aprecierile celor din afara inseamna mult, tocmai motivul incomodarii
11
0
Cu plagiatul cum ramane...
0
11
o inghit toti pesedeii ! Postacii pesedei imi ling mie cacatul personal ! Si europeanului. Muie dragnea, muie pesede !!!
11
0
Domnului este mare. Unii considera ca un presedinte trebuie sa fie chiar procuror. Foarte interesanta ipoteza, mai ales atunci cand procurorul stie sa tina dosare la sertar si sa le scoata in momente prielnice, si bineinteles acelasi procuror nu e de accord cu preverile legii care a permis sa fie schimbata din functie, prevederi pe care le-a aplicat fara niciun stress in cazul altora, sau mai simplu legea ii place doar cand ii arde pe altii. La UE are sanse mari, oricum are jurisdictie 0 in ciuda vrajelilor.
0
15
Mandatul de procuror sef al DNA al doamnei Kovesi nu trebuia sa se incheie sub influenta fatala a politicienilor condusi de Dragnea&comp. care nu urmaresc decat sa scape de dosare si condamnari. Fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, doamna Kovesi. Ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani. Nu dracne, Nu tariceanu. Astia-s cei mai mari HOTI.
18
2
va mai aduceti aminte ce s-a intamplat cu putin inainte ca Base sa-si termine mandatul de presedinte?securistii lui au lansat zvonul ca este-n carti pentru postul de secretar general al NATO,au spus-o asa la plesneala ca Base sa fie lasat in pace ca era la ananghie cu fra-su incurcat cu interlopu' Mondialu si avea Base si alte alea pe cap,zvonul a fost lansat cu intentia de a tineAGRESORII departe de BASE,ca acestia sa gandeasca ca atunci cand Base ajunge secretar general al NATO ii rupe-n douaSecretar general al NATO a ajuns JensStoltenberg taman in 2014 cand i s-a terminat lui Base mandatul.
2
13
Somonul inoata sub valuri,cacatul sta la suprafata. Kovesi se vrea tot sus,ea chiar nu intelege ca ascensiunea ei nu tine de examene,de competente ci doar de interventia porcului chior.
2
13
Foarte bine! Bravo ei! Este foarte desteapta, serioasa si foarte bine pregatita profesional, este VERTICALA! Daa.....
16
2
ma fut in gura la tine ! la cata muie ia sotia ta -din dragoste de pula-postezi si tu sa nu intri in depresie si sa incepi sa o pupi . Ai grija ca citeste fiica-ta , potoleste-te ....sau suge si ea ???
2
14
MUIE CU CACAT LA TOTI PSDisti!
21
6
ura, a inviat dobitocul postacilor alias europeanu sa iei muie cu cacat de la tot pesedeul si de la cei de pe aici, bai imbecil incurabil !
6
21
Malai viseaza
11
18
Bai cretinilor de sub mine! Sunteti nebuni?! Cum e posibil sa sustii un asemenea om intr-o asa functie? Doamne fereste, cata lume bolnava pe unitatea de suprafata!...
11
25
Mult succes Codruta.. Speram sa continui lupta cu hidra de la un alt nivel..
28
12
Asta e cu plagiatul ca kwrr si viseaza functii europene?!!!
10
23

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920