REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Replica API

Replica API

Replica API 18 februarie 2018 | 09:17 662

Kovesi, în Financial Times: Unii politicieni de top și oameni de afaceri din România încearcă să submineze DNA

Laura Codruța Kovesi a declarat pentru publicația americană Financial Times că unii politicieni de top și oameni de afaceri din România încearcă să submineze Direcția Națională Anticorupție, notează b1.ro.

"Există o campanie de calomnie împotriva instituției noastre care are loc aproape zilnic", a declarat șefa DNA pentru jurnaliștii străini, subliniind că toate speculațiile referitoare la viitorul Direcției Național Anticorupție sunt rezultatul unui ”atac real” la adresa instituției.

De asemenea, Kovesi a avertizat că încercările de schimbare a ligilor anti-corupție și a sistemului judiciar ar putea duce la o situație în care procurorii să nu mai poată ancheta pe nimeni.

"Mă îndoiesc că vor mai exista investigații serioase care implica înalți funcționari, persoane cu funcții înalte în stat", a declarat Kovesi.

În acest context, jurnaliștii de la Financial Times notează că punctul de vedere al șefei DNA reflectă și preocupările din ce în ce mai mari ale Bruxelles-ului față de schimbările de legislație de la București, în condițiile în care Comisia Europeană a avut deja ciocniri cu Polonia și Ungaria în legătură cu posibile încălcări ale legislației și valorilor Uniunii Europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sti cumva unde e udrea sau mazare?
0
1
Kovesi se autoidentifica cu institutia numita DNA. Daca pleaca ea,se distruge DNA-ul. Ce porcarie! Ia sa plece madama impreuna cu ceilalti procurori raufacatori si sa vedeti ca DNA-ul va fi ce trebuia sa fie de la bun inceput. Ce atatea lamentari?
3
2
Da, d-na aveti mare dreptate: inculpatii si politicienii de top submimeaza DNA-ul, calomniaza institutia, in speranta ca vor si scapa. Nu-i lasati sa scape d-na Kovesi, sunteti o femeie puternica si foarte bine pregatita profesional, aveti rezultate foarte frumoase. Va sustinem.
3
3
Imi place cand am prostii mei care imi sug tampoanele pline de smac.Succesuri papagalii mei !.
2
2
Am o singura intrebare? Un procuror indiferent de functie, functionar public poate da interviuri in presa straina fara aprobare de la ministrul justitiei. Daca da inseamna ca suntem o tara neguvernata, daca nu cine trebuie sa ia masuri?
2
2
Kovesi este singurul procuror din Romania , cu functia mare , care chiar a facut treaba in exercitiul functiunii . Si-a facut o echipa eficienta , au lucrat la dosare grele si s-a vazut la rechizitorii si condamnari . Problema este in parlament , acolo unde hienele de la PSD-ALDE-PNL-PMP , au sabotat actiunile DNA si sa ajuns in situatia de acum cand penali notorii , nemernici politici zburda prin strainatati si se bronzeaza , si cheltuie banii furati de la gura copiilor ...
4
4
ptr Iulian- cu expresia''fa vaca proasta'' te-ai descalificat ca om- nimeni nu iti da dreptul sa te adresei cu astfel de expresii nimanui , femeea trebuie respectata, si nu numai femeia , trebuie sa ne respectam ca oameni -fiecare arev dreptul la o parere, si vrei sa stii ceva?, sunt suta la suta de acord cu ceea ce a scris dna respectiva. Daca dta esti psd-ist este riscul dumitale,dar omenia nu trebuie sa dispara, nu suntem animale
5
3
Pentru stimata doamna sau dmonisoara de la 12:01 ! FA VACA PROASTA ! Habar nu ai ce vorbesti si cu-I ii aduci laude si multumiri proasto care esti ! Ti-a dat Kovesi sa mananci vaco ?! Crudutza isi abuzeaza functia mai tare ca vibratorul ala mare si negru care il tine sub perna ! JOS KOVESI ! JUSTITIE CORECTA VREM !
4
3
Va iubesc stimata tovarasa kovesi, eu si familia mea ne dam viata pentru dvs.
2
4
Aveti dreptate d-na, pe ei ii intereseaza afacerile lor, de familie, de top.... Le pasa oare de popor si de promisiunile facute ?!
5
3
Ma pis in cutia ta craniana daca il mai invii pe basescu
3
4
3 mafioti au arestat alti mafioti.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614