REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Kovesi la CSM: nu îmi dau nici o demisie, nu am motive; nu sunt tensiuni în DNA

Kovesi la CSM: nu îmi dau nici o demisie, nu am motive; nu sunt tensiuni în DNA

Replica API 5 iulie 2017 | 00:23 463

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat, marți, la sediul CSM, că nu are motive să își dea demisia din funcție, punctând că nu sunt tensiuni în DNA.

"Nu este vorba de niciun conflict, e o cerere prin care am cerut un aviz consultativ în vederea revocării a doi procurori care lucrează în DNA. (...) Am cerut revocarea a doi procurori, conform procedurii. Nu pot să detaliez motivele. (...) Nu este nicio tensiune, activitatea se desfășoară normal. Sunt peste 160 de procurori în DNA, aici vorbim de propunerea de revocare a doi procurori din DNA", a afirmat Kovesi.

Întrebată dacă își va da demisia din funcție, aceasta a negat, spunând că nu are motive. "Nu, nu îmi dau nicio demisie, nu am motive", a susținut șefa DNA.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discută marți cererea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de revocare din funcție a procurorilor Doru Țuluș și Mihaiela Moraru Iorga, dar și solicitările de încetare a activității formulate de anchetatorii Adrian Țîrlea și Doru Văcaru, potrivit Agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suge ma la caras non stop.
2
0
Hai SYKTYR, panarama drk! Faci dosare politice, javra ordinara!
3
1
daca laurica in 2019 depune candidatura de presedinte ia cu peste 60% din prima
6
8
primari penali la puscarie
6
9
Bravo postarea"cosmina" ! Corect ! Nu exista nici-un motiv de demisie ! D-na Kovesi este super profesionista, deranjeaza pe multi infractori.
8
11
Pe tine te a pus sefa dna 3 penali.ponta.udrea.basescu.cu acordul embassy sua.nu demisiona tovarase.
10
6
Cosmina,asteptam pana in septembrie sa faci ,,orale,, ca o binefacere!
7
10
o decizie corecta, nu exista nici un motiv de demisie, insistenta coalitiei la care au aderat si ministrul justitiei si CCR dorneanu pentru a scapa de puscarie nu sunt urgente. Asteptam inceputul lunii septembrie, cand speram sa nu mai existe o noua manare, ci o decizie in cazul penalului draknea cu alui bombonica, vrem pra abuz- salariul minim pe economie- si apoi putem crede intentiile anticoruptie ale ministrului justitiei. Pana atunci lasati aceste institutii sa isi faca treaba.
10
10
,,noi suntem denea si nu ne lasam "!
8
5
Mori javra , sa te vad la parnaie cu Base !! BRAVO MIRCEA BADEA !! se poate !!
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614