REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Kovesi, primele declarații după votul din COREPER: „O recunoaştere a calităţii şi a profesionalismului oamenilor din justiţia română“

Kovesi, primele declarații după votul din COREPER: „O recunoaştere a calităţii şi a profesionalismului oamenilor din justiţia română“

Replica API 20 septembrie 2019 | 01:32 458

Laura Codruţa Kovesi, foto: antena3.ro

Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, la Europa FM, că votul din COREPER, precum şi votul din Parlamentul European în favoarea sa pentru prostul de procuror-şef european au fost de fapt o recunoaştere a calităţii şi a profesionalismului oamenilor din justiţia română.

„Eu sper ca această numire să reprezinte pentru toţi magistraţii, şi procurori şi judecători, o motivare să continue ceea ce s-a început şi s-a făcut bun, şi mă refer în special la lupta anticorupţie, să fie un motiv ca să apere în continuare justiţia, să reziste împotriva presiunilor şi a hărţuirilor atunci când acestea au loc”, a declarat Kovesi, conform news.ro.

Ea şi-a exprimat convingerea că o astfel de reuşită, dacă se va finaliza, va fi un semn că, în ciuda tuturor obstacolelor, în cele din urmă profesionalismul şi consecvenţa sunt cele mai importante pentru a reuşi.

„Este adevărat că sunt şi au fost anumite probleme când vorbim despre justiţie, dar să nu uităm totuşi ce s-a făcut bun în justiţie în ultimii ani şi cred că acest vot, precum şi votul din Parlamentul European au fost de fapt o recunoaştere a calităţii şi a profesionalismului oamenilor din justiţia română”, a mai declarat Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi a spus şi într-o intervenţie la Digi24 că este o reuşită a tuturor românilor care au susţinut lupta anticorupţie şi statul de drept.

Întrebată despre declaraţiile Vioricăi Dăncilă la adresa sa, Kovesi a precizat că nu doreşte să intre în dialog cu politicienii şi că, în ceea ce o priveşte, toate acuzaţiile au fost lămurite prin decizii definitive ale ICCJ.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
felicitari.
2
2
...nu vrem bani , nu vrem valuta, vrem Codruta sa va....
7
5
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar securistul Voiculescu, Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei carea-au jecmanit tara asta, nu vor scapa! Asta e LEGE. Kovesi cu HOTII se lupta. Romanii stiu si apreciaza. HOTII NU.
10
6
iata cum a fost rasplatita pt anihilarea unor romani adevarati si scaparea altora . Uniunea Europeana isi premiaza oamenii prin care pun la pamant Romania . Tanti codruta .....cum e cu fara penali in functii de conducere sau functii publice ?
7
9
as dori sa vedem si noi CV -ul , examenele si notele obtinute pentru treptele profesionale ale acestei procuroare ! Ultimul grad a fost obtinut sigur prin hotarare judecatoreasca A fost numita de Basescu deci a primit gradul de Parchet General -fara examen!Fraierii dau examene ,le iau cu note mari si nu sunt nici macar numiti ,altii .....Multumim justitiei romane!
7
9
O muista proasta si aservita politic. Scarba ordinara
6
10
Huoooooooooo !
5
11
Acum o sa vada si occidentu ce misto e cu codruta. Ce le-a placut asa mult acum au.
7
6
Justitia romana-o adunatura de carcalaci si sobolani dispusi sa vanda justitia adevarata si vietile oamenilor nevinovati pe bani multi si putere pentru a se catara pe muntii de gunoaie si zoaie pe care le numesc realizari profesionale.
10
6
Felicitari d-na Procuror Sef European! Multumim d-na Laura Codruta Kovesi! Va multumim, mult succes! Profesionalismul, seriozitatea, demnitatea si consecventa, au INVINS, stimata d-na procuror. Bravoo...! Va felicit! Ne reprezentati cu demnitate, cinste si onoare.
18
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218