REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Kristen Stewart şi Naomi Scott au strălucit la premiera noului film din seria ''Charlie's Angels''

Kristen Stewart şi Naomi Scott au strălucit la premiera noului film din seria ''Charlie's Angels''

Replica API 15 noiembrie 2019 | 00:00 337

Actriţele Kristen Stewart şi Naomi Scott au strălucit, alături de colega lor Ella Balinska, la premiera noului lungmetraj din saga ''Charlie's Angels'' (''Îngerii lui Charlie''), care propune noi aventuri ale celebrelor detective, relatează EFE.

Noile ''îngeraşe'' s-au prezentat luni seară în oraşul Los Angeles pentru "premiera" mondială a noului lungmetraj din această franciză, care a devenit celebră datorită serialului TV din 1976, înainte de a face saltul pe marile ecrane.

Cu o rochie ornată cu paiete, în tonuri mov şi azurii, Stewart a strălucit pe covorul roşu la marea premieră a noului episod din ''Charlie's Angels'', care a fost decorat pentru această ocazie cu trandafiri roşii şi negri, care s-au asortat perfect cu ţinuta tinerei actriţe.

Strălucitoarea rochie a lui Kristen Stewart a fost realizată de tânărul designer Kevin Germanier, cunoscut pentru felul în care scoate în evidenţă siluetele, precum şi pentru culorile sale îndrăzneţe şi care obişnuieşte să-şi realizeze creaţiile din materiale reciclate.

Naomi Scott a mizat în schimb pe o rochie neagră, de la firma Givenchy, la care a asortat o pereche de cizme cu platformă, iar ca accesorii, bijuterii cu incrustaţii de diamante.

A treia fată din echipă, Ella Balinska, a decis să facă un contrast de culori, mizând pe o rochie bej fără mâneci, cu corsaj ajustat şi vaporoasă în partea de jos, la care a asortat bijuterii aurii.

Alături de cele trei protagoniste, pe covorul roşu s-a remarcat şi realizatoarea şi producătoarea noului film, Elizabeth Banks, care a purtat o fustă creion aurie.

Pentru a da şi mai multă forţă feminităţii, evenimentul a fost însoţit de acordurile cântecului ''Don't Call Me Angel'', principala piesă a coloanei sonore a filmului, interpretat de trei mari dive ale muzicii: Ariana Grande, Miley Cyrus şi Lana Del Rey.

Noua versiune ''Charlie's Angels'', din a cărei distribuţie mai fac parte Luis Gerardo Méndez şi Patrick Stewart, va fi lansată în cinematografe pe 15 noiembrie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920