REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Kylie Jenner a mințit că e miliardară! Cine a învățat-o să mintă și a regizat totul?

Kylie Jenner a mințit că e miliardară! Cine a învățat-o să mintă și a regizat totul?

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 1174

Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, a mințit în legătură cu averea ei! Jurnaliștii de la Forbes au demascat falsul în declarații în spatele căruia ar fi stat chiar mama fotomodelului Kris Jenner. Revista americană i-a luat titlul deținut din 2019 de ”cea mai tânără miliardară din lume” după ce a descoperit că a ”măsluit” declarațiile fiscale pentru a ”umfla” valoarea companiei Kylie Cosmetics.

Kylie Jenner

foto: Instagram

Lovitură de imagine pentru Kylie Jenner, care a fost timp de doi ani deținătoarea titlului de cea mai tânără miliardară din lume. Revista americană Forbes i-a retras titlul și a acuzat-o de fals în declarații fiscale. Practic, Kylie, sfătuită de mama ei Kris Jenner, 64 de ani, a falsificat declarațiile fiscale pentru a mări valoarea brandului creat de ea Kylie Cosmetics. Kylie deține 51% din această companie după ce a vândut restul acțiunilor gigantului Coty cu suma de 600 de milioane de dolari. Înainte ca Forbes să publice materialul defăimător, Kylie a cheltuit 130 de milioane de dolari, în doar o lună cumpărând case, avioane private, mașini și fel de fel de cadouri scumpe pentru surorile ei, informează The Sun, citat de click.ro.

Care a fost reacția lui Kylie Jenner după ce a fost deconspirată?

Reacția fotomodelului Kylie Jenner de 22 de ani de pe contul ei de Instagram a fost una extrem de vehementă. Deși apropiații spun că a stat în casa ei din Beverly Hills și a lâns în pernă, refuzând să discute cu mama ei Kris Jenner, Kylie a ieșit la atac prin intermediul contului ei de Instagram. ”Am crezut că am primit titlul de la un site serios, cu o reputație solidă. Dar am descoperit că a publicat mai multe informații neadevărate și face presupuneri neverificate. Nu am cerut niciodată titlul acesta de miliardară și nu am mințit niciodată pentru a reuși în carieră”.

Care sunt averile reale ale membrilor clanului Kardashian-Jenner?

Succesul reality show-ului ”Keeping un with the Kardashians” i-a transformat pe toți membrii familiei Kardashian-Jenner în staruri mondiale. Până și fratele mai mic al surorilor Kardashian, Rob a avut parte de propria lui emisiune Rob & Chyna. Rob are 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram și are o companie producătoare de șosete. Are o avere de 10 milioane de dolari. Iată cum stau cu averile ceilalți membri?

Kris Jenner, mama manager are o avere estimată la 37,5 milioane de dolari.

foto: Instagram

Kourtney Kardashian, sora cea mare, are o avere de 45 de milioane de dolari.

foto: Instagram

Kendall Jenner are și ea în conturi 45 de milioane de dolari, fiind un fotomodel de top.

foto: Instagram

Khloe Kardashian are o avere de 50 de milioane de dolari.

foto: Instagram

Kim Kardashian are o avere de 350 de milioane de dolari.

foto: Instagram

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218