REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Kylie Minogue revine în universul muzicii dance cu un nou album, intitulat „Disco“

Kylie Minogue revine în universul muzicii dance cu un nou album, intitulat „Disco“

Replica API 11 noiembrie 2020 | 20:37 1145

Cântăreaţa pop australiană Kylie Minogue a lansat săptămâna trecută cel de-al 15-lea album de studio din discografia sa, intitulat ''Disco'', care ar putea face istorie în clasamentele muzicale britanice dacă va ajunge pe prima poziţie, notează Reuters, citată de Agerpres.

Kylie Minogue

În ciuda bogatului său palmares, care include un premiu Grammy şi trei BRIT awards, Kylie Minogue spune că ar fi ''incredibil'' dacă ''Disco'' ar ajunge în fruntea clasamentelor muzicale din Regatul Unit, transformând-o astfel în prima artistă solo cu albume clasate pe primul loc în topurile britanice de-a lungul a cinci decenii consecutive.

''Sună nebuneşte. Am 52 de ani. Aşa că, ştiţi, de-a lungul a cinci decenii... Mi se pare de necrezut'', a declarat Kylie Minogue pentru Reuters cu ocazia unui interviu în Londra.

Artista, care a vândut 80 de milioane de albume la nivel global, a mărturisit că a început să asculte muzică disco în copilărie.

''Aveam opt, nouă sau zece ani, înţelegeţi, abia începusem să ascult muzică, abia ştiam să pun singură discurile părinţilor... iar multe dintre ele erau cu muzică disco'', a mai spus cântăreaţa.

"Am avut mereu muzica disco în sistem'', a adăugat ea.

''În 2018, după albumul meu precedent, 'Golden', care a avut influenţe country, am ştiut că mă voi întoarce la muzica specifică ringului de dans. Nu ştiam că va fi ceva atât de evident precum disco. Dar ştiam că aceasta era direcţia spre care mă îndreptam'', a dezvăluit artista australiană.

Kylie Minogue a colaborat la compunerea tuturor melodiilor de pe albumul ''Disco'', care a fost înregistrat, în cea mai mare parte, în timpul perioadei de izolare la domiciliu, într-un studio pe care artista a trebuit să îl amenajeze în propria locuinţă. Artista a mai spus că speră ca acest album să rezoneze cu oamenii şi cu situaţia din prezent şi că principalul single de pe album, deşi nu a fost scris ca un răspuns la pandemie, reflectă însă situaţia din prezent.

''Primele versuri din 'Say Something' sunt: 'suntem la milioane de mile depărtare în mii de feluri'. Bineînţeles că în 2020 au căpătat o nouă semnificaţie'', a adăugat Kylie Minogue.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102