REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

L-AŢI VĂZUT PE ACEST INDIVID? A furat de două ori din acelaşi magazin!

L-AŢI VĂZUT PE ACEST INDIVID? A furat de două ori din acelaşi magazin!

Replica API 27 februarie 2017 | 23:33 570

Adrenalina tineretului din ziua de astăzi nu mai are limite. Când alții sparg case de amanet, bancomate sau magazine de bijuterii, alți hoți se specializează în furt de... Pepsi. Asta se întâmplă și într-un cartier din Constanța, unde același personaj a furat de două ori în aceeași lună sticle de Pepsi la 2 litri.

Un tânăr din Constanța a intrat și sustras o sticlă de Pepsi dintr-un magazin aflat în zona parcului Far, din Constanța, în seara de 25 februarie. „Hoțul de Pepsi” nu se află la prima abatere, reprezentanți ai magazinului specificând că acesta a mai intrat și furat pe 2 februarie același produs. Magazinul este prevăzut cu camere de supraveghere, care au surprins în prim plan fapta tânărului, care în doar câteva secunde s-a făcut nevăzut cu marfa sustrasă. Neintimidat de prezența aparaturii de supraveghere, tânărul a revenit ca și cum ar fi de-al casei pentru a fura din nou zilele trecute. Reprezentanții marketului au declarat pentru „Replica” că se vor prezenta cu imaginile la Poliție pentru a fi identificat. „Îmi este frică că într-o zi va intra și îmi va da în cap. Atâta timp cât a avut curaj să intre în magazin, în prezența mea pentru a fura, data viitoare cine știe... Este a doua oară când vine și fură Pepsi. Am ieșit după el și am strigat „Hoțul!”. Era un cetățean pe stradă, dar nu a intervenit. O să mă duc cu imaginile la Poliție, dar na... am mai fost și nu s-a întâmplat nimic în alt caz”, a declarat vânzătoarea.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a 3 a se pune . . .
0
0
e boschetarul ala de director drogat de la aeroport. Nu mai are bani de bautura...........
0
0
Vanzatoarea cu hotul nu sunt bara bara. Cunosc magazinul,vanzatoarea este si patroana
2
0
De douazeci de ani mafia din Romania a distrus si furat tara de fata cu securistii,politistii,procurorii aratati la televiziuni si cine p..a mea a intervenit?!!! In dispretul populatie se fura si acum,eu sa intervin? Un Pepsi? Iaca dispar paduri si ditai presedintele chefuieste cu aia de la Schwai ma-sa-n cur ! Politia e castrata,e pedepsita daca intervine dur ,sa vina cine? Vindeti printre gratii,nu mai dati acces in interiorul magazinelor,sau faceti altceva,alta munca. Hotii sunt ca paduchii,multi si rezistenti la orice in Romania mafiota.
8
1
E ,ZDREAMTA" procuroru
3
0
Patroni cand nu elibereaza bon fiscal cat fura ei.
1
0
din Km 4.5 a furat de la Market Smart Mamaia 20mii lei si a patit nimic pentru a ca furat inteligent , bravo lui... iar fraieri icare sunt filmati gen sunt hoti cu ante in regula
0
1
Sunt mii de furturi din magazine,pe situl IGPR, o sa vedeti 4500 de furturi in 2016 dar realitatea este alta deoarece nu sunt raportate la Politie.Numai in Constanta au fost 3500 anul trecut.Popor de hoti curve si betivi..
2
1
Asta cand e prins,trebuie batut zdravan,apoi urmarit si batut din cand in cand ca sa intre frica in el.Altfel degeaba face puscarie,nu se va lipi nimic de el.
3
0
Adormita de vinzatoare ce pazea. Bine ca stie sa dea vina pe altii. Poate sint bara-bara.
2
3
astia care zic ca a furat doar pepsi...ia sava fur si eu cate un milion fiecaruia din salarii. labagii lenesi
7
1
Bai mafiotilor, pt. o sticla de pepsi vreti sa-l bagati la puscarie. Santeti niste hapsani , vreti numai voi sa va imbuibati.
6
11
A furat si el saracu 2 sticle de Pepsi, mare scofala. Dar patronul magazinului respectiv cat fura el statu prin evaziune? Dl Bebe, nu ne luati dreptul la o sticla de Pepsi pe saptamana.
3
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614