REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La 74 de ani, Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția actriței a fost delicioasă

La 74 de ani, Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția actriței a fost delicioasă

Replica API 9 noiembrie 2019 | 00:00 304

Keanu Reeves, Alexandra Grant și Helen Mirren

fotografii: Profimedia

Situație flatantă pentru actrița de Oscar Helen Mirren. La 74 de ani, aceasta a fost confundată cu o femeie de 46 de ani, nimeni alta decât iubita lui Keanu Reeves, artista Alexandra Grant. Asemănărarea fizică este evidentă, însă fanii cuplului au activat discuțiile și după ce Keanu a scos-o oficial pe covorul roșu pe partenera lui.

Keanu Reeves (55 de ani) a reușit să ofere o surpriză de proporții zilele trecute, mai exact pe 2 noiembrie, când a participat la evenimentul LACMA Art + Film Gala, care a avut loc în Los Angeles. Actorul din Matrix a apărut pe covorul roșu însoțit de iubita lui, Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, iar dacă acest lucru este perfect normal pentru alte cupluri celebre de la Hollywood, în cazul lui Keanu este o surpriză uluitoare. În 35 de ani, actorul nu s-a afișat la evenimente oficiale cu vreo iubită, fiind recunoscut pentru discreție și pentru secretomania sa cu privire la viața privată.

Astfel, este de înțeles de ce apariția publică a Alexandrei Grant a stârnit atâta vâlvă, iar de aici, și cea mai caldă știre legată de acest cuplu: fanii au confundat-o pe Alexandra cu celebra actriță Helen Mirren (74 de ani) și trebuie să recunoaștem că au dreptate. Coafura, zâmbetul, pomeții, privirea caldă, dar mai ales părul blond-cenușiu, fac din Alexandra Grant și Helen Mirren surori gemene.

Cum a reacționat Helen Mirren și ce spune despre Keanu Reeves

Știrea a ajuns și la urechile lui Helen Mirren, iar actrița, care a câștigat premiul Oscar în 2007, pentru rolul magistral din pelicula "The Queen", a avut o reacție simpatică (video).

În timpul unui interviu pentru "Entertainment Tonight", Helen a recunoscut că i s-a atras atenția asupra confuziei generale, datorită asemănării dintre ea și artista Alexandra Grant. "M-am simțit flatată, pentru că, evident, ea este o persoană adorabilă. Pe Keanu îl știu foarte bine, a făcut un film cu soțul meu (n.r. regizorul Taylor Hackford, "Avocatul diavolului", 1997) și este cea mai drăguță persoană pe care o cunosc. Deci, ea este o femeie norocoasă și sunt sigură că și el este un bărbat norocos", a declarat Helen Mirren pentru sursa citată.

Cine e Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves

Alexandra Grant este o artistă apreciată în Los Angeles, care folosește textul și limbajul ca sursă de inspirație pentru sculptură, desen și video. Iubita lui Keanu Reeves este și scriitoare. În 2011, ea a colaborat cu actualul ei iubit la cartea „Ode to Happines”. În 2016, cei doi s-au reunit pentru un al doilea proiect, „Shadows”, o carte cu fotografii printate de artistul Gerhard Steidl, iar un an mai târziu Alexandra Grant și Keanu Reeves au pus fundațiile unei mici edituri numită „X Artists Books” (XAB).

Keanu Reeves și-a pierdut iubita și fiica la doar un an diferență

Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a trecut printr-o durere greu de imaginat. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca el și logodnica lui, Jennifer Syme, să se îndepărteze unul de altul și să decisă să se despartă. Un an și jumătate mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de mașină. Jennifer a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001.

Keanu Reeves a vorbit despre pierderea suferită, într-un interviu acordat în 2006 publicației Parade: „Această suferiță își schimbă forma, dar nu se termină niciodată. Oamenii cred că poți trece peste asta, dar se înșală. Când oamenii pe care îi iubești pleacă de lângă tine, rămâi singur”. Keanu Reeves a declarat că pierderea fiicei și a fostei iubite a constituit motivul pentru care nu și-a mai dorit niciodată o relație serioasă sau o familie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218