REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La Aeroportul Mihail Kogălniceanu NU se UMBLĂ la SALARIUL ANGAJAȚILOR!

La Aeroportul Mihail Kogălniceanu NU se UMBLĂ la SALARIUL ANGAJAȚILOR!

Replica API 6 noiembrie 2020 | 15:38 2566

Anul 2020 este dramatic pentru aviația comercială. Pandemia de COVID-19 a prăbușit această industrie. Zboruri anulate, pasageri din ce în ce mai puțini, transportul redus de mărfuri: coronavirusul a provocat branșei aviatice cel mai dezastruos an din ultimul deceniu. Încasările reduse, traficul de pasageri aproape inexistent au avut un impact devastator asupra angajaților instituțiilor. În timp ce, tot mai multe aeroporturi și companii aeriene au anunțat diminuarea salariiilor sau chiar disponibilizări masive de personal, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu își păstrează alături anagajații. Ce soluții a găsit pentru a nu disponibiliza angajații!

Conform unor surse, conducerea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu face tot posibilul de a-și păstra alături oamenii de bază ai instituției. Contextul pandemiei de COVID-19, prin restricțiile impuse pentru zboruri, a dus la anularea zborurilor comerciale și la anularea curselor charter. Totodată, efectele pandemiei s-au făcut simțite și în cazul rutelor interne, rute anulate în momentul de față.

S-a găsit metoda ideală de a nu concedia

În timp ce, cunoscuta companie aeriană, TAROM, a efectuat restructurări, care înseamnă inclusiv disponibilizarea a circa 30% din angajați, când vine vorba despre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, conducerea a găsit metoda ideala de a nu concedia angajații. Se pare că managerul a găsit metode eficiente de a nu concedia personalul aeroportului. Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu nu a fost afectat datorită faptului că baza aeriană operează zborurile militare, precum și cele de mărfuri, acestea nefiind anulate. Salariile angajaților sunt în continuare plătite la timp din subvențiile primite de la stat și din efectuarea zborurilor militare și a zborurilor de servicii tip cargo sau marfă.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stop plata salariilor de pomana!
0
0
daca metodele eficiente inseamna distribuirea banilor subventionati de stat inseamna ca nu ai nevoie de prea multa scoala sau creier sa fii manager
9
0
Aeroportul fara nici un zbor civil, azi am intrebat si nu opereaza nimic.Nici macar zboruri particulare, iar alea militare, nu sunt treaba cetatenilor care isi platesc taxele, ca sa nu mai vorbim ca menirea acestui aeroport este sa aduca si sa faciliteze tranzitul pasagerilor civili.Ori in ultimii 10 ani, Varna are de 1000, adica o mie de ori mai multi pasageri.Ca si in politica, putregaiul incepe de la cap, adica de la capul de sus, ca ala de jos nu lasa nici o proasta neflocita!
9
0
Fotule, avem cele mai mici salarii dintre toate aeroporturile dar pe tine te doare in cur, pari mai mult angajatul ministerului decat lider sindical! Nu iti pasa de oamenii de pe urma caruia bagi la burdihan si la pariuri cei o suta de milioane pe luna cat iei fara sa faci nimic, fara sa ii meriti!
13
2
Cu 2 curse pe saptamana ? Trebuie sa platesc 160 lei ca sa merg cu autobuzul la Bucuresti sa iau avion de Germania , Franta , Spania ! La M. Kog. sunt angajati toti machidonii cu 8 clase din Comuna si care au votat cu P.N.L. si ridicola de Ancuta Belita ! Inchideti dracu pa arama asta de aeroport ca sa nu il mai tinem pe impozite din banii nostri !
11
3
O caricatura de aeroport...cel mai neperformant aeroport din Ro....concediati toate pilele si relatiile...aveti cele mai neinspirate rute de zbor ...va bazati pe subventii primite de la stat ...cate zboruri militare vor fi...ca doar nu suntem in razboi...
13
1
Taiate toate sporurile nemeritate si nemnuncite. Sa va stea in gat banii furati statului Roman.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367