REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La ce se gândește Decebal Făgădău când este întrebat de brand dobrogean! Răspunsul A UIMIT pe toată lumea

La ce se gândește Decebal Făgădău când este întrebat de brand dobrogean! Răspunsul A UIMIT pe toată lumea

Replica API 24 februarie 2018 | 01:19 386

Zilele acestea termenul de brand dobrogean a fost răspândit în rândul opiniei publice odată cu anunțul edilului Constanței, Decebal Făgădău, dar și a președintelui de Consiliu Județeaen, Horia Marius Țuțuianu, cu privire la înființarea unui brand Dobrogea până la mijlocul anului. Prin acesta se dorește promovarea eficientă a valorilor și produselor made in Dobrogea.

Chestionat de jurnaliști, primarul Constanței a spus că primul lucru care îi trece prin cap când aude de brand dobrogean este... Eugenia. „De fiecare dată când plec în afară, iau câteva pachete de Eugenia cu mine”, a precizat primarul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai uitat halvita de alta data , nu cea de acum care nu aduce nici pe departe ce era atunci...
1
0
Mielul de Dobrogea! unic in Romania Suberek-ul de Dobrogea,dar adevaratul brand dobrogean este Litoralul Romanesc,adica sezlongul si umbrela!
2
0
sint plecat de 20 de ani din oras, dar daca ar fi sa gindesc un brand dobrogean, as numi placinta dobrogeana,tochitura dobrogeana,suberek-ul,uleiul argus,biscuitii eugenia,cafeaua turceasca la nisip,ciorba de peste cu apa de dunare, storceag-ul stiu lipovenii ce este,guvidele prajit,piperchi tzargasitzi stiu macedonenii ce este ,piersicile de amzacea,vinul de murfatlar care nu prea mai este,vinul pelin unic in lume,tocanita de melci ,micii dobrogeni cu mujdei de usturoi cerna- tulcea,braga dobrogeana,vinul de ostrov si turtele de medgidia. sint mai multe, dar ajunge deocamdata
3
0
Ia uititi bai, si altii cumpara Eugenia din piata bla, bla, dar e cu Mari Huani nu cu cacao.
0
0
Ca sa va salvati familiile ,romani ,abandonati Rommania, nu mai e a noastra de mult...
1
0
rezervatia naturala"Henri Cioara",in extindere pentru noi stoluri la"iernat".Ornitologii renumiti raducu nikusor si fatalau-ca executant au intemeiat rezervatia unica in Ro.
5
1
Dupa ce dai o tura prin Oradea, si vezi diferenta uriasa fata de cotetul nostru de oras... nu iti mai vine sa te mai intorci aici. Primare, du-te sa vezi cum se face administratie ca esti praf!
11
0
Furatul minciuna si hotia ...brand Dobrogean marca Fagadau
7
0
Sau cainii maidanezi.
8
0
eu zic sa ia carnati de plescoi.
2
0
Intradevar, cea mai buna "Eugenia" se face la Braila.
3
3
Tiganii sufoca litoralul. Pe artizani i a executat fara drept de apel. Daca mai asteapta mult administratia fara sa ia masuri hotarate va constata ca oamenii creativi care pot sa dea originalitate dobrogei, au murit de foame si de batranete. Molurile vor ucide in curand restaurantele.
10
0
Cea mai buna Eugenia se facea la Braila
5
5
nu mai avem nimic original de cand analfabetii din anumite minoritati conlocuitoare falsifica tot si-si baga pwlile in toate traditiile dobrogene.De exemplu un loc unic in Ro era satul de vacanta.a devenit un loc ingrozitor complet schimbat de marlanii minoritari si ca tot litoralul,de altfel.stai usor fatalau ca n-o sa mai ai nici eugeniile in curand.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367