REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

La ce truc a apelat Gina Pistol ca să nu se îngrășe în timpul filmărilor pentru Asia Express

La ce truc a apelat Gina Pistol ca să nu se îngrășe în timpul filmărilor pentru Asia Express

Replica API 11 noiembrie 2019 | 17:10 276

Gina Pistol

Gina Pistol a avut dintotdeauna o siluetă armonioasă, pe care s-a străduit să o păstreze cu ajutorul alimentației sănătoase și al sportului. Numai că, surpriză! În cele două luni, cât se filmează Asia Express, vedeta e nevoită să facă rabat de la obiceiurile ei zilnice, fapt care ar putea avea repercusiuni asupra trupului său.

Gina Pistol a plecat pe “Drumul Comorilor” cu două geamantane ticsite de haine, cosmetice și alte lucruri indispensabile pentru o femeie, dar și împăcată cu gândul că hrana nu va mai fi aceeași cu care și-a obișnuit organismul în viața de zi cu zi. Are deja experiență din sezoanele trecute ale show-ului “Asia Express”, când a trebuit să se adapteze noilor condiții de trai.

“În ceea ce privește mâncarea, nu sunt foarte pretențioasă, dar în «Asia Express» este destul de greu să ții vreo dietă sau să ai un program de mese fix”, a declarat, pentru Libertatea, Gina Pistol. A făcut cură de fructe Ca să nu își pună în pericol formele de invidiat, prezentatoarea TV a decis să renunțe complet la meniul propus pentru prima masă a zilei. “În primele două sezoane preferam să mănânc doar fructe la micul dejun, pentru că majoritatea pregăteau doar mâncare gătită, cu sosuri, mâncare destul de grea pentru prima oră a dimineții. Și adevărata masă, pentru noi, cei din echipă, era abia seara, când ajungeam la hotel, dar nu vă imaginați că ne răsfățam cu delicii culinare, ca la «Chefi la cuțite»! Îmi aduc aminte de cursa prin India, unde mâncam cartofi prăjiți cu iaurt… iar cutia de ton pe care o mai primeam la câteva zile mi se părea pur și simplu aur!”, ne-a povestit vedeta.

Gina Pistol este conștientă că va avea parte de lucruri inedite și în Filipine, și în Taiwan: “Sunt sigură că va fi o nouă experiență pe care nu o vom uita prea curând, nici noi, dar cu siguranță nici concurenții”, a adăugat ea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369