REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

La Cernavodă trec prin conducte... ape "fluviale". Ce a putut spune un inginer şef - VIDEO

La Cernavodă trec prin conducte... ape "fluviale". Ce a putut spune un inginer şef - VIDEO

Replica API 10 februarie 2018 | 11:48 2523

O avarie la o conductă de apă caldă a pus pe jar locuitorii din localitatea Cernavodă. Însă, viceprimarul localităţii l-a prezentat pe inginerul şef de la Centrala Nucleară Cernavodă, care s-ar fi ocupat de reparaţia acestei defecţiuni. Totuşi, în interviul acordat unui alt post local de televiziune, inginerul încurcă apele pluviale cu ape... fluviale. Gafa poate fi sesizată la minutul 4:26.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici toti sunt zmei, in fata va pisati pe voi cand apare ala am vazut cu ochii mei...
2
0
Tu nu esti prost , esti periculos de prost .
6
1
Ce sa zic ca ne a tras el termoficare un neica nimeni
6
0
Daca nu era baiatul asta ne incalzeam si acum la lemne si carbuni, si inca mai sunt care asteapta sa i lege la termoficare. Cristiane nu lua in seama toti retardatii.
4
5
A crescut asa mult pretul gigacaloriei? Suntem intr-un oras nuclear, poluat de centrala nucleara zilnic, cu toate ca,chipurile, razele poluante sunt in parametri, si o sa platim factura ca in CT sau Buc.. nu e corect. De ce acceptati mita, procentul, pt implementarea cresterii gigacaloriei, dlor consilieri? V-ati luat partea, veti regreta mai tarziu precum dna Mircea
6
0
Inclusiv tu.Dar tu ai direct legatura cu Dorel!
4
2
la cernavoda toti inginerii dunt dorell
3
1
Il tot pupi in c-- pe Tavi CETI,ala de e Presedinte ALDE la Constanta si acu vii cu golanii dastea. Ba prietene, las-o jos ca macane ! Ce noi nu stim ?
1
0
Aici sunteti toti zmei. Toti frustratii comenteaza aici, de ce nu va duceti la el la birou sa i ziceti ce va doare....si sa vedeti care vorbeste mai corect!
1
4
Ce sa stie papagalu' asta? Studiile si putina functie si a dobandit o pe terasa celuilalt firfizon putregai, viceprimarul. Classic, reteta romaneasca de prostie si incompetenta.
9
1
cum s-a ajuns ca pretu gicalorie 86 ron fara TVA perceput de societatea consiliului local UPC sa fie egal cu pretul de producere si transport pana la punctele termice percerut de SNN ?toate retelele,,puncte termice apartin consiliului local si toate reparatiile ,investitiile se realizeaza tot din banii primariei,adica banii tuturor cernavodenilor! sa va fie rusine !
12
2
Sa l vedeti pe primar cum vb ,te pisi pe tine , diana i o suge si el vb la terra
7
1
Rosu Cristi este un mare hot. Scandura de la gardul de la gradina din afara orasului este furata cam vre un kilometru de gard.Iar mai nou sa asfaltat soseau speciala ptr el de la intersectia dinspre Seimeni pana la gradina lui.Sa se sesizeze si DNA de acest hot.
10
1
Mai da l in pla mea cu datul lui afara si daca lucrezi de 10 ani cu el si nu ti-ai dat seama ca e un prostalau inganfat cu rang de sofer inseamna ca esti mai rau ca el.Sau tu esti angajatul sau sluga perfecta?
12
0
Comentatorii astia sunt dintre clientii lui...putorile alea care le a dat afara.Eu lucrez de 10 ani cu omu asta si mi se pare cel mai correct si profesionist...
6
17
Ai omorat limba Romana domnule Ing. Sef......
19
4
Cand vrei sa fii vedeta TV...asa patesti! Mai bine pune capu-n jos sau fa-te ca vorbesti la telefon cand vezi ca se filmeaza...daca stii ca esti agramat.
7
4
Mananci kkt...pana la orele 15.00 s-a stat, prostul satului - am filmare! Idiot imputit care induci lumea in eroare, inginerule sef..
8
9
Cata ipocrizie! Oamenii aia au stat pana la 3 noaptea sa repare sa avem noi caldura in oras si poftim...
12
14
Dute in plmea de moldovean pus politic la SNN...Esti bass sarmare venit cu pluta in Cernavoda !.
18
7
Condus de soferii si bucatarii !
13
1
Cristi Prostul
10
3
Articol de 2 bani, pentru oameni de 2 bani!
5
5
Da prost mai esti
6
3
Si ce secretara!
11
1
Cel mai bine stiu secretarele acestui analfabet cum este cu LiMBA ...
16
5
O trece fluviul Dunarea prin teava aia si de aceea omul s- a exprimat asa. De aia a ajuns si sef ca stie meserie, mai putin limba romana, geografie , ca de aia a gresit apele.
23
6
comenteaza c-a gresit omul un cacat de termen ca parca trebuia sa aibe studii de hidrologie ca sa repare un rahat de teava sparta
14
16
Se vede cat de inginer e baiatul..si sef pe deasupra. Habar nu are la ce se refera termenii pe care ii foloseste .. daca-l aveam la mine, era la santuri pana acum, nu ing sef. Cu oameni ca el numai de 'bine' va avea parte C-voda.. puneti dle oameni competenti lasati politica
31
7
Ma doare in paispe de ce comentati voi sarantocilor. Oricum eu sunt cel mai bun, frumos destept si bineinteles cel mai bun profesionist. Altfel nu ma punea penalul de Pompiliu Budulan in functia de Inginer Sef. Va ofticati, nu?
27
11
Halal vice care goleste o vana si un ing. idiot care vede ape "fluviale"
28
7
Un sovietic cu aere de mare dante, un spagar notoriu cat e de tanar
39
6
Asta a fost numit ing. sef, politic, din partea PNL
35
6
are si diploma de inginer? cred ca a invatat la andrei saguna
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369