REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La CITY PARK MALL se fac LUCRĂRI FĂRĂ autorizaţie, pe BANDĂ RULANTĂ

La CITY PARK MALL se fac LUCRĂRI FĂRĂ autorizaţie, pe BANDĂ RULANTĂ

Replica API 2 octombrie 2020 | 00:44 6580

City Park Constanţa SRL, controlată de NEPI Four Real Estate Solutions SRL, are probleme cu Primăria Constanța, după ce a executat lucrări fără autorizație. În urma unui control efectuat de organele abilitate, s-a constat că au fost executate lucrări de construire executate fără autorizație de construire, reconfigurare interioară zona food court și extindere cu terasă exterioară la nivel parter, dar și lucrări de reconfigurare grupuri sanitare subsol 1. Totodată, a fost adăugat un mezanin (n. red. etaj mai scund situat între parter și primul etaj), scară interioară de acces mezanin și scară exterioară de evacuare mezanin.

City Park Constanţa SRL, prin Daniel Ilie Hedesiu, a demarat joi, 1 octombrie, procedurile pentru intrarea în legalitate.

Povestea mall-ului!

Mall-ul construit şi extins acum pe malul lacului Tăbăcărie are o istorie destul de controversată Scurt istoric. Povestea datează din 2000, când administraţia locală primeşte o notificare privind retrocedarea terenului din parc, teren pe care ulterior a fost construit acest mall. Terenul apare menţionat şi în dosarul în care, recent, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare.

În 2008, construcţia (în acte, la acea dată, în suprafaţă de 43.500 de metri pătraţi) era inaugurată în prezenţa lui Mazăre. Proiect al celor de la Holland Development Group Sa, mall-ul trece în portofoliul firmei controlate de Elan Schwartzenberg, Neocity Group Romania. În decembrie 2013, fondul sud-african de investiţii NEPI a anunţat că a cumpărat City Park Mall. Ulterior, tot NEPI a făcut publică intenţia de extindere a construcţiei.

Despre City Park Constanţa SRL

City Park Constanţa SRL este controlată de NEPI Four Real Estate Solutions SRL Administratorii societății sunt Adrian Chiriac, Andrei Tudor Radu și MariusCostin Barbu. NEPI deţine în portofoliul său zece centre comerciale funcţionale care totalizează o suprafaţă de 333.638 mp. Valoarea totală a acestor proprietăţi depăşeşte 544 de milioane de euro, iar chiriile anuale generate de acestea au o valoare de circa 50 de milioane de euro.

Compania deţine mall-urile Promenada, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Deva Shopping Centre, Vulcan Value Centre din Bucureşti, Shopping City Galaţi, Retail Park Piteşti, Shopping City Târgu Jiu şi Severin Shopping Center.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu ar avea clienti dar cine se se duce acolo? COnstantenii se bucura de acel Mall, intr o tara cu oameni intregi la cap ar fi boicotat acest Mall, fara clienti se inchide
1
0
Pererva Marian zis Merry de pe hasdeu sa apucat iar de vandut droguri cu Pererva Ana si culetu , verificati in curtea scoli hasdeu seara unde se aduna si vand droguri la pliculete , ascunzatoarea drogurilor se afla in masini abandonate acolo isi tine drogurile
1
1
observatie pentru comentariul de la 09:13 Ia priveste tu din parcarea de sus de la SPIT catre lac. Ce vezi? Iata Teatrul de Vara. Viu si nevatamat! Ce inseamna asta? Ca City Park Mall a fost construit PE LANGA Teatrul de Vara, unde era... PARC!
5
2
Acest stabiliment, marca Mazare, a distrus cea mai frumoasa parte a parcului Tabacarie.
9
0
Sa fie demolat City Mall precum si restul constructiilor abuzive din Parcul Tabacariei, inclusiv cele de pe bulevardul Mamaia. La fel sa se procedeze si cu Satul de Vacanta. Sa se restaureze parcul cum a fost facut initial. Acum Parcul Tabacarie e o rusine pentru Constanta.
28
4
Ba, mai bine darama tot cacatoiul ala de sikim mol si face la loc parc. Numai tiganii cocalarii si cocalaresele lor coarde o sa planga dupa el.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367