REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La Eforie, BALAMUC GENERALIZAT din cauza LOCURILOR de PARCARE

La Eforie, BALAMUC GENERALIZAT din cauza LOCURILOR de PARCARE

Replica API 2 iulie 2020 | 18:39 3448

Locurile de parcare insuficiente îi forţează pe conducătorii autovehiculelor să parcheze unde găsesc un loc liber. Fie că sunt trotuare, piste de biciclete, spaţii verzi sau locuri destinate persoanelor cu dizabilități, constănțenii și turiștii parchează pe unde apucă. De exemplu, faleza din Eforie Nord a fost asaltată de autoturismele turiștilor veniți la malul mării. Pietonii mergeau… pe șosea.

Veșnica problemă a Constanței și a stațiunilor de pe litoralul românesc sunt locurile de parcare. De la începutul sezonului estival, găsirea unui loc de parcare în staţiunile de la malul mării devine o adevărată aventură. Atât constănțenii cât și turiștii vânează câte un loc de parcare minute în șir. În momentul în care aceștia renunță la a mai căuta un loc special destinat pentru parcare, aplică metoda „aici am loc, merge… oricum nu stau mult”.

De exemplu, un constănțean ne-a sesizat faptul că în Eforie Nord autoturismele sunt parcate numai aiurea, care cum a găsit câte un locușor. „În Eforie Nord, pe faleza proaspăt reabilitată cu fonduri europene, nu se mai ține cont de faptul că este alee pietonală sau pistă de biciclete. Cu toate acestea, primarul nu s-a gândit că vor veni turiști și nu o să aibă locuri de parcare? Turiștii parchează pe unde apucă. Se parchează oriunde!” a transmis un constănțean.

Primarul localității Eforie, Șerban Robert Nicolae, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere legat de acest subiect.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crusoveanule ce mia trebuit sa halesc vrajala ta ca o sa ma duc la cusca impreuna cu locotenentii tai toto sifonul, germambet 5 case si coja zmardoiu. Pe dilimache la sarit din schema si acum urmezi tu...
0
0
Degeaba aruncati cu noroi pt ca Bosogeanu si echipa lui sunt oameni integri, seriosi si gospodari care o sa schimbe orasul in bine, oras care in ultimii ani arata groaznic.
0
0
Eu, costica box, va promit ca fac parcari supraetajate pe lacul belona, lacul techirghiol si in portul turistic a lui copos. Votati costica box!
1
1
Urbanism 0- hotie 100%
2
1
Turistii sunt gazduiti de hotelieri. Daca hotelierii nu se gandesc la turisti, daca ministerul turismului le da aviz asa, daca omul e berbec si vrea cu masina cazan fullsize peste absolut tot, cu ce mama naibii sunt de vina doar primarii?? Sunt doar primari, nu faraoni. Nu sunt de capul lor.
0
0
Sa mearga si pe jos acesto turisti care ar fi in stare sa parcheze langa sezlong! Faleza trebuie sa fie pietonala nu sa ne calce toti nebunii cand plimbam copiii!
8
1
Acum o sa amendeze si o sa ridice autoturisme la greu. O sa te coste parcatul 1500 lei. Amin!
9
0
Ce inseamna urbanismul fara cap si picioare din Romania.
8
1
stai sa vezi amenzi acum si masini ridicate, vine firma contractoare sa incaseze
6
0
Ba Inteligentilor,solutia se cheama locuri de parcare supraetajate! La EfA doua solutie,Nu se da autoriorie Nord,construita deja linga Lidl. A doua solutie,spagarilor,arhitectii melcilor facuti la spritzul haret,Nu se da autorizatie de constructie daca Nu ai locuri de parcare la subsol,curte,etc,In curtea ta,Nu pe strada. berbecilor,primaRI ANALFABETI SI INCULTI!
10
1
Primarul localitatii e un hot penelist, furaciuni la greu, spagi la fel, cercetat de DNA, cum sa se mai gandeasca la locurile de parcare? Ce ii iese lui din afacerea asta? Nimic. Asa ca votati-l in continuare pe banditul asta fara scrupule, cinste sau onoare!
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218