REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La hotelul SRI din Mamaia, şmecherii parchează pe spaţiul verde - GALERIE FOTO

La hotelul SRI din Mamaia, şmecherii parchează pe spaţiul verde - GALERIE FOTO

Replica API 22 iulie 2013 | 00:00 7335

Păzite de jandarmi şi poliţişti

Păzite de jandarmi şi poliţişti

În acest sezon estival, Poliţia Locală a dispus reţinerea mai multor autoturisme prin aplicarea caracatiţelor la roţi, întrucât erau parcate pe spaţiile verzi. Tot în acest sezon, locurile de parcare din staţiunea Mamaia au reprezentat un motiv de conflict între hotelieri şi Poliţia Locală. Deşi s-a ajuns la o înţelegere între hotelieri şi Poliţia Locală, în sensul în care hotelierii au înţeles că autoturismele nu trebuie parcate pe spaţiul verde, indiferent că este proprietate privată, la un alt hotel din staţiunea Mamaia, Neptun, zeci de maşini "zac" pe iarbă. În parcarea special "amenajată" din faţa hotelului cu pricina o barieră trasă chiar la intrare ar trebui să dea de înţeles poliţiştilor locali că este vorba de o parcare privată şi aici ar trebui să se oprească. Se pare că echipajele de jandarmi şi poliţişti stau la umbră şi se perindă prin faţa hotelului Neptun fără să se întrebe de ce maşinile au fost parcate direct pe iarbă. Unii cârcotaşi spun că adevăratul motiv pentru care nimeni nu intervine este că reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii (SRI) sunt prezenţi la acest hotel pentru a se relaxa şi că maşinile aparţin acestora.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dau la muie la totincare n.aveti loc de pula...as...a zisilor securisti...ba boilor...adevarata securitate eate fosta directie a cincea..azi spp...sa ma oupati in oula..iar daca la hotel erau locuri de oarcare..parcam..dar unde ba muilor...de aceea lumea parcheaza unde poate...si sa le sugeti pula la toti securistii din lume...
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218