REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La inaugurarea plajei pe care o manageriază Răducu şi Ianina Petcu, Mazăre a împărţit cadouri

La inaugurarea plajei pe care o manageriază Răducu şi Ianina Petcu, Mazăre a împărţit cadouri

Replica API 28 iunie 2013 | 00:00 469

Puya - dedicaţii pentru primarul Constanţei. Vezi video!

Puya - dedicaţii pentru primarul Constanţei. Vezi video!

La inaugurarea Cabo Beach de joi seară, o plajă privată din staţiunea Mamaia, a cărei manager este mama lui Răducu Mazăre, Ianina Petcu, au fost prezenţi, printre alţii, primarul Constanţei, Radu Mazăre, viceprimarul Gabi Stan, directorul sportiv al clubului HCM Constanţa, Nurhan Ali, acompaniaţi de nelipsitele fotomodele. Atmosfera a fost întreţinută cu succes de Puya, care la un moment dat i-a făcut şi dedicaţii edilului din Constanţa, direct de pe mesele aşezate pe plajă.

Fetele care-l însoţeau pe primarul Radu Mazăre au primit cadouri de la edil: genţi şi pantofi. "Fetele au nevoie de un telefon, de un pantofior, că doar se gătesc pentru tine. Nu-i aşa în viaţă? Că ai nevastă, că ai fată, bagă bani! Nu are dreptate Puya? Şi fiţi atenţi, că la nevastă bagi bani mai mulţi. În băiat nu bagi bani, acum el munceşte să facă bani şi să bage şi el bani ca ta-su, că ta-su nu mai are bani să bage în el, că bagă în fete", a spus primarul Constanţei, Radu Mazăre. Câţi bani au costat genţile şi pantofii rămâne un mister, pentru că atunci când a fost întrebat, edilul nu a putut spune, însă a dat asigurări că va afla toată lumea cât costă. Fiul primarului, Răducu Mazăre, administrator al plajei proaspăt inaugurate împreună cu mama sa, nu este la prima experienţă în afaceri. "Om de afaceri sunt de acum 5 ani, de când aveam bar la Aqua Magic, dar m-am hotărât să mai cresc puţin şi să ajung la nivel să administrez o plajă. Este greu la început, pentru că toate lucrurile le învăţ, nu le ştiu, dar este o plăcere, am marea şi plaja aici aproape şi totul fac din plăcere. Am investit în jur de 10.000 euro plus ce m-am mai împrumutat prin diverse părţi. M-a ajutat şi mama cu nişte bani, tata mai puţin şi mama mai mult şi cu ce m-am mai descurcat eu. M-am şi angajat, lucrez în fiecare zi cu program de la 08.00 la 16.00, apoi ajung la plajă şi încerc să îmbin utilul cu plăcutul, să mă şi distrez şi să fac şi treabă. Nu îmi doresc să fie o plajă de fiţe, îmi doresc să fie o plajă accesibilă pentru toată lumea şi pentru toţi constănţenii", a declarat Răducu Mazăre. Următoarea perioadă este încărcată pentru fiul primarului, care a precizat că în iarnă va pleca un semestru în Portugalia şi un semestru în Brazilia. Totodată această situaţie îl ajută pe Mazăre jr. să se desprindă de toată situaţia din Constanţa. "Studiul în Anglia îmi place foarte mult pentru că îmi deschide mintea, învăţ lucruri noi, cunosc persoane noi şi mă ajută puţin să mă desprind de toată situaţia de aici şi să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă. O să plec din iarnă un semestru în Portugalia, un semestru în Brazilia, apoi mă întorc iar în Anglia, trebuie să fac masterul şi tot aşa", a mai susţinut fiul primarului, Răducu Mazăre.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367