REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La ISU Dolj 101 de cadre angajate sunt rude între ele! Reacția lui Marcel Vela: 'S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara'

La ISU Dolj 101 de cadre angajate sunt rude între ele! Reacția lui Marcel Vela: 'S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara'

Replica API 14 ianuarie 2020 | 02:30 575

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, că se vor face verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj presa a relatat că cele 101 cadre angajate sunt rude între ele. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Vela.

Ministrul de Interne a precizat că, luni, 13 ianuarie, Corpul de Control a plecat la Dolj pentru verificări la ISU unde presa a relatat că cele 101 cadre ale instituţiei sunt toate rude între ele. ”Evident că această verificare se va extinde şi la nivelul altor judeţe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Marcel Vela.

Întrebat ce poate face dacă se dovedeşte că persoanele respective au luat concursul de angajare, Vela a spus: ”O să vedeţi”. Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

Sursa: știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s-ar putea domnule ministru ci sigur este asa in toata tara,sau dumneavoastra ce credeti ca tatucul puscarias le-a dat ordin subalternilor din P.S.D.sa nu cumva sa isi angajeze rudele acolo unde sunt ei sefi,doar doamna Carmen Dan a primit o derogare de la regula.
3
2
La navodari la primarie, amanta,fina din constanta cu apartament a,n,l,,functii de 50 milioane. Trai tata Florin.
0
0
rahatii se imprastie cand dai cu ei de pamant si miroase vara!
0
0
Bravo Vela!!! Da cu rahatii astia de pamant!!!
3
2
Astia de la ISU de acolo cand pun de o nunta e meserie. Se vezi cand e ziua unuia ce tare. "La famiglia".
3
1
Mai asta cu"mitea agera"chiar daca toti romanii sunt rude,ministrul nu s-a referit la veri de gradul 200 asa ca nu interpreta de parca ai fi un prost,sau poate nu interpretezi !!?,si tu asta de la 12.33 ai dreptate partial pentru ca nepotismul nu este ceva nou in Romania ci nivelul lui si cel din ziua de astazi a batut toate recordurile nationale,doar Corea de nord si dictaturile africane sunt peste tara noastra.
3
0
intodeauna a dat roade ...bogate!
0
0
Nepotismul, lantul slabiciunilor functioneaza, de la nea Iancu citire.Nu stiu daca suntem numai urmasii lui Decebal, a mai venit si Traian si hunii si tatarii si turcii. .Daca toti suntem rude, hai sa fim toti sefi si de muncit sa munceasca cei de pe Marte.
4
0
ASA TREBUIE FACUT IN TOATE MINISTERELE!Corpul de control nu trebuie sa doarma ci trebuie sa fie "fara mama" "fara tata" cand e vorba de interesul national,iar in situatia actuala interesul national este de A RECUPERA BANII FURATI DE VOI LEPRELOR!Interesul national este SA PASTRAM ROMANIA CURATA!
5
2
In toate deconcentratele din Constanta este acest fenomen. Mai mult directori sunt copii finii,ginerii fostilor directori. Vezi ANR, ACN . Si ne mai miram de ce pleaca atat de multi intelectuali profesionisti. Cine ar rezista sa fie condusi de niste incapabili,bisnitari,pupilele tatilor cu bani etc.
9
3
Prin tranzitivitate, nu cred ca stii ce este, toti suntem rude, toti suntem urmasii lui Decebal. Care este problema. Problema este mintea ta inceata
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614