REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La lansarea cărţii lui Haşotti, lui Moga i s-au înroşit urechile!

La lansarea cărţii lui Haşotti, lui Moga i s-au înroşit urechile!

Replica API 15 iunie 2015 | 00:11 129

Preşedintele interimar al PSD Constanţa n-a putut îndura criticile liberalilor la adresa lui Ponta

Preşedintele interimar al PSD Constanţa n-a putut îndura criticile liberalilor la adresa lui Ponta

Nicolae Moga

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, prim-vicepreşedinţii PNL Cătălin Predoiu şi Dan Motreanu au fost prezenţi, sâmbătă, la, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa, la lansarea cărţii „PNL Constanţa 1990 - 2015”, semnată de senatorul liberal Puiu Haşotti.

Dincolo de lansarea cărţii, cei prezenţi au profitat de ocazie pentru a se fotografia cu liderii centrali ai partidului, care s-au intercut în a-l „înfiera” pe Victor Ponta, chiar de faţă cu preşedintele interimar al PSD Constanţa, Nicolae Moga. Senatorul PSD a dat curs invitaţiei colegului Puiu Haşotti de a participa la evenimentul de sâmbătă, în condiţiile în care Nicolae Moga a fost şi el, la un moment dat, liberal. Însă, odată cu discursurile acide ale liberalilor la adresa lui Ponta, Moga s-a ridicat şi a părăsit sala, pentru a evita să mai audă criticile foştilor parteneri de guvernare la adresa şefului său pe linie de partid. Revenind la declaraţiile liberalilor, de menţionat cele ale Alinei Gorghiu, care a comentat că premierul Victor Ponta ar fi capabil de orice gest care să resusciteze guvernul, mergând până la remaniere, doar pentru a-şi salva imaginea. „Cred că este capabil de orice gest care să resusciteze puţin guvernul, doar să-l salveze pe el ca imagine. Eu cred că este o strategie greşită, dar, da, nu m-ar mira să facă şi o remaniere guvernamentală foarte curând, tocmai pentru că speră să mai dea un suflu de noutate guvernului şi să se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale. (...) Cred că poate să schimbe tot Cabinetul şi să rămână domnia sa, şi tot cea mai proastă soluţie rămâne şi ar fi tot un guvern compromis, un guvern lipsit de legitimitate”, a declarat Alina Gorghiu. Ea a mai opinat: „Eu cred că Victor Ponta este dispus să dea trei sferturi din Cabinetul Ponta către UNPR pentru a-şi asigura sprijinul în continuare. Este dispus să facă orice compromis în defavoarea PSD-ului, pentru a-şi asigura scaunul domniei sale”.

Mirela Sorina PASCAL, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367