REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

La loc comanda! Senatorul Vergil Chiţac nu mai organizează alegeri la PNL Constanţa

La loc comanda! Senatorul Vergil Chiţac nu mai organizează alegeri la PNL Constanţa

Replica API 8 aprilie 2017 | 08:31 358

Vergil Chițac

Vergil Chițac, fostul președinte interimar al organizației municipale a Partidului Național Liberal Constanța, a transmis printr-un comunicat de presă că va continua „lupta” pentru organizarea unor alegeri corecte. Totuși, alegerile nu vor fi pe 8 aprilie, după cum anunța inițial senatorul, deoarece încă așteaptă soluționarea contestației depuse la Curtea de Arbitraj a PNL, cu privire la alegerile organizate pe 31 martie.

Chițac precizează în comunicat că „încă o dată, atrag atenșia asupra abuzului comis de Gheorghe Dragomir și Gheorghe Muhscină, în colaborare cu Comisia de Organizare și Desfășuraer a Alegerilor (Manole Adrian, Dragnea Marilena, Enescu Marius, Pricopie Marius, Stanca Costel) și cu girul parlamentarilor Robert Boroianu și Bogdan Huțucă. În urma acestor alegeri nestatutare, s-a constituit un Birou Politic Local, fără a se aștetpta soluționarea primei contestații înaintate de noi la Curtea de Arbitraj a PNL, în data de 24 martie a.c.”.

Astfel, Vergil Chițac face apel la membrii PNL din cadrul Organizației Municipale Constanța să abordeze cu prudență și discernământ acțiunile președintelui Gheorghe Muhscină. Astfel, fostul președinte dorește organizarea de alegeri corecte după ce primește soluția contestației.

„Noi, spre deosebire de ceilalți, cred că încă suntem într-o zonă a eticii politic. Noi avem o acțiune în forurile partidului, o contestație la Curtea de Arbitraj și nouă ni se pare etic și moral ca până se soluționează aceea contestație, să nu întreprindem nimic. Eu am pus data de 8, pentru că trebuia să formulez și punctul nostru de vedere și cu gândul că până la aceea dată să fie soluționată contestația”, a punctat pentru „Replica” senatorul Vergil Chițac.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe BATRANUL FLORIN MACARA L-AU EXECUTAT BANDITII !
0
0
Dupa ce la batut Fagadau, dl Chitac s-a dus spre senat cu promisiuni de legi pentru marinari, bla, bla. Acum le-a dat naibi de legi si se bate pentru un osicior in organizatia locala. Constat ca platim degeaba o persoana care nu are nimic important de spus, cu atat mai mult de facut. Subscriu la Liberalul fara partid, avem de-a face cu un personaj cu caractar infect si infatuare peste masura.
4
0
Chitac intelectual de marca ??? L ai vazut ce debiteaza la TV ? E un fripturist
3
4
nu mai avem carnati la popota...Chitacule..
5
2
Daca cei care au postat sunt cu adevarat votantii si sustinatorii PNL -ului atunci DA si eu sunt de parere ca AMIRALUL nu are ce cauta in aceasta mare cocina! Din pacate intelectualii au ajuns sa fie umuliti de toti AGRAMATII si INCULTII, asta este adevaratul motiv pentru care orasul se afla in impas! Cat despre Dragomirii si Boroienii din PNL...au fost si vor ramane la fel de MICI, oricat s-ar stradui sa para altfel.
7
2
Pute a basism pe la voi Si mirositi a hoituri preistorice Adio taranistilor
3
0
nu mai organizeaza asa alegeri senatorul vergilut eu as opina altfel.pensionarul cu aere de politician asa da.alegeri organizate posibil la pemsionari.vai si vai inocenti care au asteptat reprezentativitate de la personajul prezent
3
4
Chitac Vergil este doar un fripturist! Sunt multi care ii cunosc evolutiile de cel putin trei decenii! Dornic de putere spritangiu ! Este adevarat ca este un om citit dar ingamfat crezandu-se centrul universului! A fost in casa lui Dragomir a fost cu el la chefuri! Acela l-a ajutat! Asa a ajuns profesor si amiral cu o stea! A sapat mereu pe altii! A intrat intr-o zi sotia lui Dragomir pe facebook sa-i reprosesze ca vorbeste urat de sotul ei! I-a raspuns ca nu dialogheaza cu ea! Cunoastem personajul! Are antecedente!
7
2
Chitac esti un bou. Ai promis ca ajungi ministru si in fapt esti un rahat imputit.
5
2
Acum cativa ani Basescu i a zis sa nu se bage in troaca , sa fie demn si sa stea linistit la pensie.nu a ascultat si acum asta e consecinta.termina mandatul de senator si direct in parc la table cu vecinii.
4
2
nemernicu asta nesatul nici nu merita sa ajunga in parlament, nu inteleg ce io mai trebui stiind cata avere are : Un sobolan hapsan nesatul, sa faca bine cuiva ? feritear sfantu, macar sa lase acel post unui tanar cu gandire si idei nu ca el doar dupa bani, eu unu sa-l sparg in bot !
3
1
Manole la butoane?Adio PNL.Cine urmeaza Adisor?
5
1
Nu imi este simpatic Chitac,dar Dragomir s-a grabit cu alegerile:le-a anuntat la pranz si le-a organizat seara!Daca esti partid serios nu procedezi asa,daca tot striga dupa schimbare Dragomir sa inceapa cu el!Nu mai merge cu ,,sa se modifice,primesc,dar sa nu se schimbe nimic".
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218