REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

La mâna întinsă, curg sutele de lei! CERȘETORII, în atenția Poliției Locale!

La mâna întinsă, curg sutele de lei! CERȘETORII, în atenția Poliției Locale!

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 293

Sfârșitul de săptămână a fost prilej pentru polițiștii locali din Constanța să desfășoare o acțiune pe linia prevenirii actelor de cerșetorie. Astfel, oamenii legii au patrulat în zona supermarketurilor și a lăcașurilor de cult și în apropierea intersecțiilor cunoscute, ocazie cu care au depitat 11 persoane care apelau la mila publicului.

Persoanelor surprinse apelând la mila publicului le-au fost date amenzi contravenționale, în total fiind date sancțiuni de 1.100 lei. Totodată, cazurile respective au fost predate Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, din subordinea Primăriei Constanța, în vederea realizării unor anchete sociale și a luării măsurilor legale pentru a se evita să mai iasă în stradă.

Polițiștii locali au confiscat banii proveniți din cerșetorie, constatând că una dintre persoanele sancționate strânsese, în aproximativ două ore, peste 200 de lei!

„Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg de ce sunt atat de multe stiri cu politisi care isi fac treaba. Adica inteleg ca se intampla mai rar, la noi in oras, dar nu cred ca fiecare amenda este un prilej pentru a mai scrie o stire.
0
0
Nu asa se face treaba buna! In loc sa stea la panda sa prinda cersetori mai bine ar sta la panda si sa amendeze pe cel care da. 10 sau 20 de amenzi si gata.. sa vezi ce se duce vorba si nu mai baga mana romanul sa arunce cu 1 leu cand stie ca risca sa piarda sute
0
0
Cersesc si din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
2
1
Poate va ocupati mai mult de retelele dedicate cersetoriei internationale,e plin de tigani cu pasaport romanesc peste tot in Europa cersind organizati.Voi le ati dat putere astora sa se ridice si sa faca ce fac.Va luati spaga de la Capi de Retea si va faceti ca ploua?Interzicerea prin lege a cersetoriei,faceti campanie impotriva retelelor dar nu puteti!De ce?Pt ca aveti coruptie la nivel inalt si sefii vostri fac orice pt bani
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218