REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La Mangalia, ca-n filmele cu Stan și Bran! Au furat o mașină și au "proptit-o" într-un Peugeot parcat!

La Mangalia, ca-n filmele cu Stan și Bran! Au furat o mașină și au "proptit-o" într-un Peugeot parcat!

Replica API 22 aprilie 2017 | 10:47 1170

Când teribilismul e în floare se lasă cu dosar penal! Este vorba despre niște tineri din Mangalia, care au furat o mașină și s-au plimbat cu ea până au stricat-o. Au încercat s-o împingă, au cerut și ajutor dar, ce să vezi, au "proptit-o" într-un Peugeot care era parcat. Atunci au fugit. Oamenii legii au urmărit imaginile suprinse de camerele de supraveghere și au prins infractorii.

Poliţia municipiului Mangalia au declanșat o anchetă și astfel i-au identificat pe Alexandru Stoian, în vârstă de 18 ani, Eduard Viorel Hangu, în vârstă de 16 de ani şi Alexandru Adrian Gecu, în vârstă de 20 ani, bănuiţi de comiterea faptei. Aceștia, în noaptea de 18 spre 19.04.2017, au sustras un autoturism Dacia 1310 aparţinând unei femei din Mangalia, doi dintre ei conducându-l pe mai multe străzi din localitate, după care l-au abandonat deoarece avea probleme tehnice. Ulterior, Stoian, ajutat de Hangu, în vârstă de 16 ani, Teodor Anton, în vârstă de 16 ani şi Gabriel Necula, în vârstă 18 ani, a încercat să repornească autoturismul, împingându-l, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat. În acel moment toți au fugit și au lăsat mașina sustrasă "proptită" în alta parcată. Poliţiştii au stabilit că nici o persoană care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un articol de 2 lei
2
0
De unde plm stiti voi toate, ce treaba au copii astia cu drogurile, sifonare te-au futut astia in cur la puscarie de ai boala pe ei ?
2
2
sa ma pis pe cine a scris asta
1
1
Domnu nae ii cunoasteti atat de bine pe acesti copii ca sa vorbiti vedeti-va de treaba si nu mai vorbiti aiurea pentru ca nimeni nu ii cunoaste pe acesti copii si vad ca deja ii catalogati ca infractori rusine
5
1
Simon mocanu finu nr 1 diller Posmag Alexandru Gabriel el i-a dat pe al de Fratii Marian si Viorel gibonu si pe Fratii Martofii la o parte, a ramas numai Flori!
2
4
au inceput cu o dacie1310,sa vedem ce urmeaza,doar meseria n-o inveti dintr-o data
1
4
Chiar ma bucur si stiu ca cineva le ia apararea baietilor ca nu consumau droguri
2
1
Baieti sunt bine mersi si nu stiti nmk defapt stiti doar sa.i pupati in cur si vedete
1
2
Numai minciuni !!!! Informatii false mincinosilor nu va ganditi ca puteti sa fiti Trasi la raspundere pentru ce afirmatii banale si penibile faceti ???? Si dragilor , tinerii acestia nu consuma " legale " !! Copii vostri sunt nenorociti pe viata pentru ca le vinde x si y droguri , probabil de asta sunteti asa " revoltati " si aveti impresia ca toti sunt la fel ! Rusine !!!! Oameni de nimic ! Iesiti si faceti ceva pt orasul vostru , nu mai stati in fata calculatoarelor si aberati ca niste nesimtiti ce sunteti !
12
2
legale fumati voi,daca nu cunoasteti baietii taceti din gura
12
3
Suferi pula toti la copii astia
4
0
"In Mangalia e noapte, Strazile sunt neiluminate, Cum plm, sa NU furi o masina, frate?! Iar de mergi mai mult cu ea, Nu ratezi nicio groapa... Dar de strigi la primarie, Avem gazon pe chelie, avem parc, avem faleza, ba avem chiar o dormeza! Nu mai stati insurubati si la nimic v-asteptati, Pune-ti becuri, asfaltati, tunde-ti iarba si lucrati!"
6
1
Va dati nume de fete Pt sunteti niste fetite cu putulica Dece nu va spuneti numele va este frica sa nu dati vreo declaratie la.... nebunilor stati cuminti vedetiva de Patratica voastra nu va deranjat nimeni
16
1
Mi-e dor de tine iubitel Lale
4
1
Domnul Stanciu cui sa le faca ceva voi oameni buni nu ganditi sunt niste copiiii vorbiti de parca ar fi mari traficanti de masini daca nu ii cunoasteti va rog nu mai vorbiti asa despre ei
8
3
Bai , voi nu vedeti ca nu le face nimeni nimik ? Politia aia ,,adevarata,, ca de locala nu mai zic. Ce tot aveti cu Mocanu care da fete la produs , cu Giboni , Martonfi ,si altii ? Marfa de unde credeti ca vine ? Daca era pe bune erau saltati toti pana acum. Dar sunt mana in mana cu politia.
10
1
Da-le doamne minte ca,creier nu au.Cine greseste plateste,sper sa scape cu bine din povestea asta,,Copii fara minte"
8
2
Buruiana Florin si Mustafa Tanior vand droguri in tihna vand moarte oamenilor, clar sunt acoperitii de DIICOT SI BCCO ! Asa functioneaza justia in tara noastra fiecare cu oamenii lui!
5
6
Credca voi nu sunteti sanatosi lumea se preocupa pentru acestii copii si voi cu drogurile voastre ati inebunit complet
4
4
Mi-a dat cu temelie marfa lu Gibonu Jean Jepatsi si a lu frasu . De marfa lu Pepe numele lui Vladut Cosmin cel mai nou de pe piata nu mai zic. Cea mai buna e a fratilor Gibonu !!!!!!!!
6
3
ma fut in mortii vostrii de copi prosti, sa ma lingeti drept in pula cu toata familia voastra ca daca va prind pe strada va rup picioarele, feritiva uitativa in spate de acum incolo
6
11
Un articol de 2 lei
10
5
Domnul Minciuni aici este un site in care toata lumea isi spune parerea ganditi-va daca ar fi implicat vreo ruda de-a dumneavoastra tot asa ati reactiona??
6
1
sa ma pis pe voi
9
1
Pacat de tine iubitel alexandruflorin
3
2
Dar cine era la volan stie cineva
2
1
Saracul Stoian. L-a prins si pe el politia si nu era la volan. De cativa ani tot conduce fara probleme.
6
2
Nea nenorocit silviu mocanu cu drogurile si nul mai ia nimeni la intrebari politia asta corupta din mangalia
8
4
Ce credea Stoian ? Ca scapa doar pentru faptul ca tatal lui este politist ?
17
2
daca au cumparat legale de la Simon Mocanu! A nenorocit tineretu din Mangalia cu drogurile lui!Simon Mocanu
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614