REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

La Mangalia, PRIMĂRIA nu recunoaște SOMAȚIILE trimise pentru DEMOLĂRI!

La Mangalia, PRIMĂRIA nu recunoaște SOMAȚIILE trimise pentru DEMOLĂRI!

Replica API 7 decembrie 2020 | 14:21 3449

Un fenomen ciudat se întâmplă de ceva timp în Mangalia. O hârtie fără semnătura și fără ștampila primăriei însă cu antetul acesteia, circulă prin oraș și îi somează pe cei care dețin un garaj fără autorizație, să îşi demoleze garajul, fie în regie proprie fie apelând la o firmă. Ionuț Arnăutu, un locuitor din Mangalia, a ales ca acea firmă să îi demoleze garajul pentru a evita orice fel de probleme. Însă acum, el trebuie să plătească o factură de aproape 10.000 de lei, reprezentând contravaloarea demolării, deoarece primăria nu recunoaște acea somație în care se specifica suma de 2.155.

Iată ce i s-a întâmplat lui Ionuț Arnăutu: ” Am primit somație pentru demolarea garajului având de ales între varianta de a-l demola din proprie inițiativă sau de a permite unei firme contractate de primărie să îl demoleze, urmând să plătesc suma de 2.155 lei/garaj reprezentând contravaloare lucrari de demolare. Anul acesta, văzând că garajul meu este demolat din oficiu, m-am interesat la primărie cum pot face să plătesc contravaloarea demolării lui și am primit o factură însoțită de o situație de plată pentru suma de 9.157,77 lei, sumă care este cu mult mai mare decât cea din somație și cu care nu sunt de acord.”

Primăria Mangalia nu recunoaște somația trimisă

Cu toate că Ionuț Arnăutu a acceptat demolarea garajului în virtutea somației primite, iată că, conform spuselor acestuia, primăria nu recunoaște că a trimis acea somație, deoarece nu are ștampilă, și nici număr de înregistrare astfel că mangaliotul trebuie să plătească acum aproape 10.000 de lei, contravaloarea demolării garajului. Cu toate acestea, acea somație primită poartă antetul primăriei Mangalia, ceea ce poate ridica câteva semne de întrebare, ținând cont că păgubitul nu este singurul care a primit acel act. Ionuț Arnăutu roagă pe cei care sunt în aceeași situație cu el, să ia legătura pentru a se uni și a rezolva această situație la care s-a ajuns din cauza unei ”somații”, în aparență netrimisă de nimeni. Doritorii îl pot contacta pe adresa de e-mail ArnautuIonut@gmail.com.

Reporterii Replica de Constanța au încercat să obțină un punct de vedere în legătură cu situația creată însă reprezentanții primăriei Mangalia nu au fost de găsit.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil acarul Paun care a facut devizul va fi tras la raspundere. Sau cel care a pus afisul cu suma mica pe un garaj care pare din beton
0
0
REPLICA SUNTETI NISTE JEGURI CARE NU DATI TOATE COMENTARIILE.
2
0
Eu nici nu as fi luat-o in calcul pentru ca nu este o somatie individuala cu nume si prenume, iar juridic Primaria municipiului Mangalia este o instutile, administratie locala, reprezentata legal de un primar.In situatia data , e o hartie care nu reprezinta un document juridic.La demolari nu a existat afis cu autorizatia de demolare,acum cand se amenajeaza parcarile s-a pus un panou cu datele cerute pentru un santier in lucru.Cu un avocat bun ii faci varza.
4
0
din ordinul la piticul porno sa dat ce sint prosti sa mai recunoasca magarie cu firma de demolari,,,,,
6
2
demolati gardurile mirlanesti facute la parterul blocului a5,limga lidl,in fata garii.In spate,circiumi ilegale,lo uri in care mirletzii pensionari militari beau si terorizeaza vecinii cu galagia,de dimineata pina noapteA tirziu!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218