REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La Mangalia se unește stânga în jurul lui Moroianu!

La Mangalia se unește stânga în jurul lui Moroianu!

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 2904

Dacă în Constanța sau București, partidele de „dreapta” s-au unit pentru a învinge unicul adversar de „stânga”, PSD, iată că, la Mangalia, lucrurile stau exact invers. Chiar dacă alegerile locale din vara acestui an par doar o utopie, în contextul epidemiei de coronavirus, se conturează totuși alianțe la nivel local. La Mangalia, primarul, Radu Cristian, din partea PNL, va avea de înfruntat o alianță a „stângii”. Este vorba despre alianța politică „Uniți pentru Mangalia”, formată din PSD, ALDE, Partidul Verde (condus de actorul, Florin Călinescu), PNȚCD, Partidul Ecologist.

Nicu Moroianu

Candidatul pentru Primăria Mangalia al acestei alianțe este Nicu Moroianu, consilier local ales pe lista partidului ALDE, dar care între timp a devenit membru PSD. Cel mai mare susținător al lui Moroianu este chiar fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguș, cel care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, și care cel mai probabil va primi un răspuns din partea instanței zilele acestea.

Moroianu: Eu sunt înscris la PSD și nu mi-e rușine să recunosc asta

Consilierul local, ales din partea ALDE, Nicu Moroianu, este înscris în acest moment în PSD. Se pare că social-democrații i-au aruncat lui Moroianu un „colac de salvare”, pentru a putea rămâne consilier local, chiar dacă a fost ales inițial pe lista celor de la ALDE. Dar fiind o alianță, prietenul la nevoie se cunoaște.„Eu sunt înscris în PSD și nu mi-e rușine să recunosc acest lucru. Totodată, sunt consilier local din partea ALDE. Legea aleșilor locali spune că atunci când îți retrage spirijnul politic, partidul care te-a pus pe listă, atunci trebuie să părăsești consiliul local. Partidul care care m-a pus pe listă a considerat că ar fi bine să îmi continui activitatea la Consiliul Local Mangalia”, a spus Moroianu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu a renuntat la alde ca sa nu fie eligibil pentru psd si astfel ii face loc lui iorgus sa candideze. iorgus a fost achitat si poate candida linistit.
1
0
Numai cretini din care abia ai ce alege la candidatura. Radu un infect corupt spagar sper sa primeam ca multi ani de puscarie pentru ce a facut in mangaliac, iorgu nici acum dupa 12 ani nu s a descoperit furtul facut, o adunatura de spagari si procurorii si judecatorii care l au anchetat. Moroianu fura de rupea de pe la toate restaurantele hotelurile lacare a fost asa ca o sa rupa si bugetul. Mai e tatarul da la cat de rasisti suntem nu prea votam noi ro cu altii iar Paris saracu la 32 de ani si cu fata de 20 nu prea inspira nici o incredere in babetul din oras.
1
0
,,inscris in PSD si consilier din partea ALDE ,, , cum dracu vine asta? , . Bre nene , de ce nu te inscrii in toate partidele ca sa stim si noi cum stai ! , prin ce afirmi acum inseamna ca nu exista de fapt nici o culoare politica si ca de fapt toate aceste partide care se perinda de 30 de ani si care au distrus Romania sunt satelitii unui si unicului partid FSN actual PSD . Ce-i cu circul asta ieftin bai nene bai , avea dreptate Eminescu in GLOSA
2
1
numai corupti in atat alianta psd. tataru nebun nu e o variant buna si nici primarul actual care vine de la constanta ca si cei din usr -plus. eu cu cine votez? cine a mai ramas?
1
0
la mangalia pe vremuri era primar nea popescu de la la blocul 17 pe 1 decembrie actual . erau doi politisti : nea gageanu si nea mustata . trei bijutieri , nea giumba , nea bolan care era si ceasornicar si nelu taru cu mircea biju . astia erau mangalioti adevarati . acum veneticii vor sa conduca cetatea callatis . originali erau alde oskan de pe oituz , lebabie pe 30 decembrie , pele , coco portarul si doru scandurica fotbalistul . toti disparuti .
3
0
nu va mai agitate rpietenin TOTUL ESTE JOCUL LUI IORGUS DECI DUPA CE SE VOR VEDEA LA PUTERE VOR UITA DE CEI CARE IAU ALES RUSINE
5
2
SUCCES NICU!
3
2
Cine e de fapt acest Moroianu? Ce a facut acest om pana sa devina cunoscut ca manager la 2-3 unitati de turism.Ca e bun manager sa spuna patronii locatiilor unde a lucrat, ca nu prea a fost statornic.Astazi politica e doar un AS in maneca pentru patru ani.Dupa aceea intervine cat de bun gospodar esti pentru urbe:vezi primarul de la 23 aug.
3
3
Opa,au intrat sa faca comentarii sub anonimat Nicu Moroiana si gasca lui toxica!"Managerul de succes",Nicu Moroianu si hinele de langa el,au inceput sa se laude singuri in comentarii.Domane fereste,sunte-ti de rasul curcilor...Mangalia sub ochii vostrii lacomi si infometati de banii publici,se schimba,se infrumuseteaza,a inceput sa respire dupa ce a fost lasata in moarte clinica de infractorul Iorgus si gasca lui.Daca finalizeaza toate lucrarile pana la alegeri,se va distra cu voi Radu Cristian,foarte bine,omul tace si face!
4
2
Actualii politicieni de carton par sa nu realizeze ca la finalul acestui zdruncin social si economic ei vor deveni irelevanti. Toti, dar absolut toti vor disparea de pe scena politica. Ar putea sa iasa totusi onorabil, facand si ei ceva in aceste momente confuze prin care trecem. Ceva care sa conteze, altceva decat cmpanie politica de prost gust.
4
2
alde tariceanu este o facatura de partid aparuta ca o boala venerica.De pesede nu mai vorbim,poate vine usrul cu un candidat ca lumea,fara turcime,sa avem ce vota. Pe iorgus cind il ia dnaul odata?Il asteapta mazare in madagascar,aaa,pirnaie.
4
3
Succes Nicu. Era mai bine daca candidai independent sustinut de toate partidele dar presupun ca nu s-a putut. Ai votul meu si al familiei mele.
5
3
Votam Nicu Moroianu. 8 ani sint de ajuns pentru actualul. A demonstrat ca nu e bun de nimic decat sa darime. Nu a construit nimic in 8 ani decit trotuare de unde fura trei sferturi din bani. Gata, acasa cu voi! Sau in alta parte.
7
3
Foarte bine punctat @dilema. Numai liberal nu e Radu. La primar clar cu omul nu cu partidul. La consiliu cu partidul.
10
3
Eu sunt liberal, asa am fost toata viata dar imi pun si eu o intrebare. La Mangalia PNL are candidat pe R.C. bugetar de lux care a lucrat toata viata numai la stat si e multimilionar in euro. PSD are candidat pe Moroianu, manager de succes numai in privat. Pai care e liberalul dintre astia doi si eu ca liberal pe care s-al votez? Sa ma iau dupa sigla de partid sau dupa om?
11
3
Succes Domul Moroianu ! Nu conteaza partidul, conteaza OMUL. Ma bucur ca sunteti sustinut de mai multe partide, dea Domnul sa le vina Mangaliotilor si mintea cea de pe urma si sa nu se mai lase prostiti de niste lucrari de mantuiala facute o data la 4 ani doar inainte de alegeri. In rest numai jale de 8 ani. Sa va ajute Dumnezeu sa faceti Mangalia frumoasa cum era odata ca de astia de acum ne-am lamurit!
13
4
Avem cu cine vota, Nicu Moroianu. Radu fa-ti bagajele. Ia-ti si amantele cu tine, ramane primaria goala.
15
5
E bine ca a trecut la PSD, creste sansa. PNL e in cadere libera iar la Mangalia e praf cu asemenea primar. Daca chiar a trecut la PSD si se uneste toata lumea asa cum scrie in articol scapam de Radu. Sa nu fie pacaleala de 1 aprilie.
15
4
Radule, jegosule, pleaca la puscarie!!! Ne-ai distrus!!!! Credeti ca scapati slugilor care comentati aici???La puscarie si cu voi!!! Forza Nicu scapa ne de jegosi!!!!
16
4
auzi la el, membru psd, dar consilier local alde desi s-a inscris in psd. Pai asa aduceti legalitatea in administratie? tot tratand legea ca pe un pres de sters pe jos? dezamagitor mestere...
9
7
Intre Moroianu si Radu? Clar Moroianu! Radu a demonstrat 8 ani ca nu e bun de nimic decat de furat. Poate sa fie si de la Partida Romilor. Cine ne scapa de pitic are votul nostru!
15
5
Moroianu e un bun manager si o sansa pentru Mangalia. Nu agreez PSD dar il voi vota pentru ca trebuie sa scapam de gasca asta de hoti a lui Radu Cristian care a distrus orasul si l-a infundat in datorii. E clar lupta e intre Moroianu si Radu restul sunt degeaba. Cine vrea sa il trimita pe Raducu acasa voteaza pe Moroianu. Cine nu pe Radu sau alt candidat. La consiliu e bine sa fie cat mai multe partide ca sa fie un echilibru si sa nu poata primarul sa faca ce vrea ca acum asa ca voi vota alt partid. Simplu
17
4
ce ti e si politica asta.eu sunt membru psd daconsilieralde.cu curu n 2 luntri.moroianu fost pntcd fost alde adica dreapta acu membru psd.adica stanga. doctrine taica nu gluma.crez politic. ciolanu baaaaa si asta sub paravanu noi facem orice ptr binele orasului. ne si prostituam pentru voi. dracu vacrede
7
8
Cum Mangalia nu-si propune sa lanseze in lupta electorala candidati care sa nu fie slugi ale partidelor ci pur si simplu oameni de calitate,se va ajunge ca si in alte locuri,sa alegi ce e mai putin rau intre rele. Treaba este ca eu nu voi participa la ipocrizia asta. Oricum va castiga un tarli-barli de individ cu orgoliu cat casa si zero interes pentru mangalioti,chiar daca se prezinta la vot toti,sau minimul necesar validarii. Nu merg intr-o piata cu produse de proasta calitate,nu cumpar orice porcarie. Nu sunt ,,microbist'' de partid,apreciez doar oamenii,nu gruparile de smecheri cu sigla.
4
2
Politicienii au distrus tara
6
2
Nesimtitule! Mincinos ordinar! Nu urlai tu cu ordinarul de leonard Acu 3 zile ca esti ALDE??? E video .... V I D E O!!! Cu gura voastra ati sustinut!!! Acum vii si spui ca esti PSD????
9
11
Fa dreaku aliante cu PMP si USR ca altfel o sa ajungem iar slugile PESEDE ului.
5
6
Cu asa contracandidati Raducu al nostru o sa defileze la alegeri.Acest Moroianu este o guluma proasta.Marele manager in turism,dupa cum se intituleaza Moroianu,este un dezastru in acest domeniu,un hot calificat,pe unde a avut functie de conducere a facut prapad,Movileanu si doamna Georgesc pot sa confirme.Acum Moroianu are inchiriat complexul Lacul Racilor,mergeti la un eveniment acolo si va puteti da singur seama de managerul de top in turism Moroianu...
8
11
Moroianu,Iorgus,Tanase,Tanasa zis Iuda,s-au strans pentru un scop comun,sa fure ce a mai ramas de furat dupa jaful lui Iorgus.Tanase de la alde a spus raspicat ca Moroianu este membru alde,Moroianu zice ca este membru psd,numai de aici ne dam seama ca sunt doi impostori,doi mincinosi cu interese ascunse.Aceasta gasca toxica v-a strange 10,maxim 15% din voturi,Mangalia s-a desteptat excrocilor,nu mai merge cu vrajala ieftina.Iorgus o sa-i finanteze campania lui Moroianu si tot acest derbedeu de Iorgusi il va conduce pe slugoiul Moroianu,oameni fara caracter si principii!
13
8
Leo a zis ca moroianu e membru alde! Care dintre ei minte????
10
2
Mana dreapta a lui Moroianu, este Tase, cur rupt!
10
6
Ce blestem pe Mangalia noastra. Numai golani...
17
10
La Mangalia multi vor sa scape de actualul primar care nu prea a facut nimic de 8 ani. Daca lumea o sa-l voteze pe Moroianu ,asta nu prea are treaba cu PSD-ul.
16
6
Daca mangalia voteaza din nou aceleasi mizerii care sunt interesate numai de ciolan este foarte grav ,, sa intelegem odata pentru todeauna PSD mangalia sunt numai oameni care au interes sa fure cat mai mult daca ajung la conducere , si se stiu toti care sunt si ce fac prin spate ,, imi pare rau ca am facut parte din organizatia asta si cad am vazut ce fel se vorbeste si ce fel se pune la cale totul de niste fosti interlopi care pozeaza in baieti buni acuma este incredibil ,, mai nasol ca abia astept sa inceapa alegerile pentru ca am multe surprize pentru cei de la PSD , Surprize
13
11
ce aseamana candidatii la primaria mangalia,amandoi sunt hoti si prosti,ce ii deosebeate,inul e mai hot iar celalat mai prost,cine se alege
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108