REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La MEDGIDIA, se caută firmă pentru ILUMINATUL FESTIV de SĂRBĂTORI

La MEDGIDIA, se caută firmă pentru ILUMINATUL FESTIV de SĂRBĂTORI

Replica API 18 septembrie 2021 | 17:53 3161

Primăria municipiului Medgidia este în căutarea unei firme care să furnizeze servicii de închiriere, montare, punere în funcțiune, demontare echipamente și instalații de iluminat ornamental festiv, cât și verificarea, remedierea defectelor de funcționare ale instalațiilor de iluminat festiv. Contractul pus la bătaie este în valoare de 1 milion de lei.

Primăria Medgidia se pregătește de sărbători și pune la bătaie un milion de lei pentru iluminatul festiv. Mai exact, conform Serviciului Electronic pentru Achiziții Publice, pentru realizarea iluminatului festiv - sărbătorile de iarnă 2021-2022 este necesară închirierea, montarea, punerea în funcțiune, demontarea, verificarea și remedierea defecțiunilor a instalațiilor închiriate.

Unde va fi montat iluminatul festiv

Locațiile în care Primăria Medgidia dorește să execute iluminatul festiv sunt: clădirea primăriei, Casa de Cultură „Lucian Grigorescu”, Complexul Sportiv „Iftimie Ilisei”, Biblioteca I. N. Roman, Piațeta Decebal, Parc Sinaia, Parc Spital, Parc Poștă, Parcul Îndrăgostiților, dar și pe străzi, pe podul rutier Medgidia, la intrare în municipiu, pe strada Independentei, pe tronsonul sud spre strada Lupeni și Independenței până la intersecția cu str. Dezrobirii, str. Poporului, str. Decebal, str. Republicii, intersecție str. Republicii cu str.Ion Creanga, str. Tudor Vladimirescu.

Iluminatul festiv va fi pus în funcţiune în cel mult 20 zile înaintea deschiderii oficiale a sărbătorilor de iarnă şi va funcţiona până la data de 15.01.2022.

Cine poate decide în acest contract

Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Valentin Vrabie – primar, Păun Nicolae – viceprimar, Solomon Melania -secretar municipal, Luminiţa Ivan – director economic, Mihai Lelia- Șef Serviciu Buget-Contabilitate, Cristina Pascu - Administrator Public, Iuliana Gheorghe - Consilier Birou Juridic, Laris Fenzi- Consilier Birou Juridic, Borcan Cornel - Consilier Serviciului Monitorizare Servicii Publice; dar și alții.

Valentin Vrabie

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218