REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La MICROREZERVAŢIA de la DELFINARIU se ARUNCĂ cu BANI

La MICROREZERVAŢIA de la DELFINARIU se ARUNCĂ cu BANI

Replica API 6 octombrie 2020 | 15:27 2550

Constănţenii nu se mai opresc din a dovedi întregii lumi ignoranţa şi nepăsarea ce domnesc la orice pas pe care îl fac. De data aceasta, efectele acestor acţiuni se văd şi la Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Deşi sunt avertizaţi să nu arunce monede în bazinul în care convieţuiesc mai multe specii de peşti, oamenii fac pe “Gică contra” şi sfidează cu bună ştiinţă regulile din cadrul Microrezervaţiei.

Constănţenii, care au vizitat în weekend Microrezervaţia din Constanţa, au umplut bazinul peştilor cu tot felul de monede, chipurile aducătoare de noroc. În ciuda faptului că angajaţii au luat măsuri pentru a preveni aruncarea în apă a acestor obiecte şi au montat panouri prin care îi averizeză pe aceştia că „monedele aruncate poartă ghinion şi constituie un risc pentru sănătatea peştilor”, se pare că cei din urmă nu dau doi bani şi se gândesc doar la „norocul” lor, nu şi la sănătatea speciilor ce se adăpostesc în bazinul situat în incinta Microrezervaţiei.

Mai mulţi peşti au murit

Reprezentanţii Complexului Muzeal au declarat pentru reporterii Replica faptul că, din cauza numeroaselor monede ce se aflau pe fundul bazinului cu peşti, angajaţii au fost nevoiţi să adune vieţuitoarele şi să le mute pentru a putea curăţa locul. Din această cauză, mai mulţi peşti au murit.

„Recent, am schimbat apa peştilor, iar pentru aceasta am fost nevoiţi să le mutăm locul, astfel încât să putem aduna monedele. Le-am produs un şoc şi mulţi dintre ei au murit. Oamenii sunt nepăsători, nu respectă regulile, sunt ingoranţi şi cred că acei bani le fac un bine, dar nu ţin cont de răul pe care îl fac peştilor”, au explicat reprezentanţii Complexului.

În plus, aceştia au mai adăugat faptul că încearcă din răsputeri să-i ţină pe oameni în frţâu şi chiar au montat camere de supraveghere. Potrivit declaraţiilor, cineva monitorizează în permanenţă ceea ce se întâmplă, dar tot ce pot face angajaţii este sa-i avertizeze pe vizitatori întrucât nu-i pot sancţiona cum s-ar cuveni.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca este plata pentru familia care conduce delfinariul. Adica marele director si cu plasticul ala de femeie gonflabila. Poate cu conducerea noua de la CJC zboara amandoua gunoaiele astea
4
0
o sa se verifice contractele de pe acolo, la achizitii, sa vedem
4
1
Cat de bou sa fii sa crezi ca daca arunci monede in acvariu la pesti o sa ai noroc? Mor de ras.
7
0
Diana, esti un mare reporter de investigatii, bravo, verifica daca se pise pestii si daca da, in ce directie pleaca jetu si intocmeste in articol
3
2
prostie si la angajati, dar cei care arunca monedele cred ca vor scapa mistic de covid. Idiotilor nu trebuie decat sa purtati masca si sa va spalati pe maini.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218