REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La o cafea cu Marius Manole. Actorul se întâlnește cu fanii la un restaurant din București

La o cafea cu Marius Manole. Actorul se întâlnește cu fanii la un restaurant din București

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 414

Marius Manole

Unul dintre cei mai prolifici actori români, care joacă în momentul de față în zeci de spectacole, Marius Manole se bucură de un „fan club”, dar și de o mulțime de admiratori care merg peste tot unde acesta joacă, fie că e vorba despre Teatrul Național din București, fie că este un teatru particular.

Urmând modelul consacrat al întâlnirilor cu vedetele, care în țările europene este deja o practică des întâlnită, TNB își pune la bătaie actorii în cadrul unor serii de întâlniri cu publicul, chiar în incinta restaurantului Angelo Grasso, deschis recent lângă intrarea actorilor din spatele teatrului, pe strada Tudor Arghezi.

Astfel, într-un cadru mult mai informal, spectatorii vor putea lua cina cu actorii preferați, vor putea să ciocnească un pahar, să își facă fotografii cu aceștia și firește, să le pună întrebări la care vor primi și răspunsuri.

Întâlnirile cu actorii celui mai mare teatru din SE Europei vor avea loc bilunar, după cum anunță organizatorii, printre numele vehiculate de aceștia aflându-se Claudiu Bleonț, Ion Caramitru, Mihai Călin și mulți alții.

Seria acestor întâlniri este deschisă de actorul Marius Manole, marți, 23 aprilie, de la ora 19.30, iar accesul este liber, pe baza înscrierilor prealabile, care se fac în limita locurilor disponibile pe pagina de socializare a evenimentului.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa il intrebam daca chiar crede in Banca la care face reclama. Fii actor mare pana la capat, nu intra in mocirla reclamelor de duzina. Face reclama, si si-a luat apartament. Ia-ti apartamnet fara compromisuri. Dar vai, esti actor, si asta inseamna sa fii actor: sa faci compromisuri ca sa apari pe scena.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367