REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La Ovidiu va fi organizat şi anul acesta ‘Târgul Floriilor’. Vezi ce a pregătit Primăria de această dată

La Ovidiu va fi organizat şi anul acesta ‘Târgul Floriilor’. Vezi ce a pregătit Primăria de această dată

Replica API 15 martie 2018 | 00:00 272

Centrul Cultural „Elena Roizen” – Ovidiu, împreună cu Primăria Oraşului Ovidiu, organizează, şi în acest an, „Târgul Floriilor”. Ajuns la ediţia a doua, evenimentul va fi organizat în perioada 31 martie – 1 aprilie, tot în piaţeta Centrului Cultural, la fel ca anul trecut. La Târgul Floriilor, locuitorii localităţii sunt invitaţi să-şi facă piaţa, cumpărând numai produse tradiţionale, specifice sezonului, direct de la producători, mai ales că evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Asociația Țăranii Dobrogeni, membru al Inomar Cluster, şi cu asociaţia „Poiana lui Ovidiu”.

Oamenii se pot pregăti pentru sărbători, cumpărând carne și preparate din carne, miere de albine și alte produse apicole, dulcețuri, gemuri, compoturi, siropuri, zacuscă, lapte, brânză de toate felurile, iaurt, țuică, vin, prăjituri, obiecte meșteșugărești şi alte bunătăţi. Totodată, ovidienii sunt invitaţi la o degustare de borş de peşte şi de saramură lipovenească.

După cum a anunţat primarul George Scupra, încă de anul trecut, de la prima ediţie, administraţia publică locală din Ovidiu şi-a propus ca aceste târguri să devină o tradiţie şi să se organizeze de cel puţin trei ori pe an: în preajma Paştelui, toamna, dar şi în apropierea Crăciunului.

Atmosfera va fi una de sărbătoare, aşa cum se obişnuieşte în partea locului, cu muzică tradiţional-românească şi dansuri, oferite de ansamblurile Centrului Cultural „Elena Roizen”. Acest eveniment reuneşte frumuseţea dobrogeană cu bunătăţile specifice acestei perioade, într-un moment de reîntoarcere la traiul sănătos şi la simplitatea acestuia, din alte vremuri.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana sa se organizeze acest targ nu va mai tacea gura ca in Constanta se face , in Ovidiu de ce nu se poate? Ce v-ar multumi pe voi? Ca orice s-ar face tot gasiti motiv de comentat, unii din rautate, altii pentru antrenament.
0
0
Leonard tati, ai libertatea sa cumperi de unde vrea muschiul tau, dar nu ii face prosti pe altii care chiar pun suflet in treaba asta. Crezi ca daca cumperi de la supermarket, iei ceva mai calitativ? Mergi si cumpara de unde vrei, dar lasa lumea in pace.
5
3
Chiar e targul de prosti, de ce sa cumparam la suprapret de la machidoni atata timp cat avem doua magazine Carniprod si dou supermarcheturi la 5 km.? Suntem curiosi sa vedem cu ce se prezinta Poiana lui Ovidiu din produsele semanate din toamna. Am vazut si de Craciun ce piata de rahat, daca Pinocchio nu mai are realizari ne abureste cu Targurile lui machidonesti...ne e scarba.
4
5
Alooo, nu te doare nimic de cat de prost esti? Pe acel teren sunt f multe tevi de aceea pana acum nu s a construit nimic si nici nu se va construi... unii comentati doar sa va aflati in treaba nestiind care este realitatea. Iar in alta parte nu exista teren pentru un supermarket si pt parcare.
2
6
Felicitari acestui primar! Sa vina primar la Constanta ....cred ca este cel mai implicat primar din judet constanta
9
3
Vor veni si toate mioarele si berbecii din primarie!!!
9
6
Cu asa primar, mai indicat era Targul Prostilor, domeniu in care acesta chiar exceleaza.
8
7
... ca avem un edil expert doar 6in acest domeniu ! Mai bine , mache, s-ar mobiliza sa faca un supermarcket pe terenul viran de la intersectia cu A4 ! Sau pastreaza terenul pt. cipanezii lui ?!...
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218