REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La piscina de la Reyna se face baie şi în extrasezon! VIDEO: inspector ANAF la apă!

La piscina de la Reyna se face baie şi în extrasezon! VIDEO: inspector ANAF la apă!

Replica API 22 octombrie 2019 | 19:35 3521

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc sâmbătă, 19 octombrie, în incinta vilei Reyna din zona Faleză Nord, Constanţa. Situaţia a fost surprinsă de camerele de supraveghere şi circulă deja în mediul online.

După cum se poate observa, un bărbat nu sesizează că urmează piscina, întrucât delimitarea între pardoseală şi suprafaţa de apă nu este semnalizată. Dacă eşti cu privirea în sus sau pur şi simplu absorbit de gânduri, nefamiliarizat cu această unitate de cazare, ai toate şansele să păţeşti exact ca persoana din imagini! Din fericire, bărbatul din imagini nu a fost rănit. De precizat că acesta este un inspector ANAF venit în control alături de un coleg.

Vila Reyna este situată pe strada Pescarilor şi este administrată de SC Mersin Turism SRL, o firmă amendată, în trecut, de Primăria Constanţa. Culmea, litigiul între societate şi primărie este dat de extinderea vilei, în partea exterioară, unde a fost amenajată şi piscina din imaginile video. Detaliile le găsiţi AICI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorba aia batraneasca: Unde calca, balta seaca. Si nu e despre oamenii inteligenti . LOL
0
0
Hahah Ala nu stie sa inspecteze pe unde calca dapai altceva
4
0
Sa i dea in judecata pe cei ce au facut imaginile publice ptr ca au incalcat GDPR sa si ia o amenda consistenta sa i vezi dupa daca mai dau drumul la astfel de imagini fara acordul celor din film
2
9
pe o masuta in celalat capat al piscinei era pusa spaga si cu ochii la ea nu s-a mai uitat pe unde merge. si mai ziceti de unii soferi saracii ca fac accidente!
7
1
Era ganditor la ce sa mai scoata din legi ca sa inventeze vreo amenda.
10
2
segindea cita spaga sa ia si a cazut in apa!gigi
12
3
Este unul de la Antifrauda
7
1
Vai ce am ras ... Ce om prost.
10
4
Eu vad un om care merge normal. Tu probabil fiind mai sclav mergi cu capul in pamant.
9
6
Da, si voi asa de treaba sunteti ca va dati la ziar clientii, urat
13
1
Da, toate bune si frumoase, dar cu preturile alea marite cum facem? Cred ca ne re-orientam spre alte locatii. Asa e cand ti se urca la cap, o fortezi. O zi buna.
16
2
Localul respectiv nu trebuia sa existe la fel ca toate celelalte constructii de la marginea taluzului. Pe acolo trebuia proiectata si realizata Soseaua de Coasta. Ar fi oferit o vedere panoramica asupra Marii Negre si a plajelor de pe litoral.
29
3
Patronul de la Reyna , sa-si plateasca datoriile catre rudele din Mersin. Face tu plata la unchii tai mai pezevenchiule.
26
4
Era apa Aro in piscina ? La reyna am vazut cu ochii mei cum aduceau marfa doar produse Aro, cica restaurant de fite. Baga produse doar ieftinel, dar merge Romanu e prost daca arata bine farfuria nu mai conteaza gunoaiele de ingrediente folosite.
40
3
Sa vina Babu sa puna stalpisori
68
3
Astia ...dupa mers, par a fi organe de control. Numai astia merg asa, cu pieptul in fata, neanfricati, si cu atitudine de Chuck Norris. Nu?
45
4
Bine ca nu era piscina goala ca isi rupea mecla
44
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367