REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

La restaurantul Han-Lep, mâncarea se serveşte… gata învechită!

La restaurantul Han-Lep, mâncarea se serveşte… gata învechită!

Replica API 4 martie 2016 | 23:45 1057

AMENDĂ

AMENDĂ

În urma înregistrării la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a două reclamaţii cu privire la calitatea serviciilor şi preparatelor culinare oferite clienţilor de către o unitate de alimentaţie publică din municipiu, reprezentantii CJPC au efectuat verificări. În urma controlului din blocul alimentar, în spaţiiile frigorifice s-a găsit o cantitate de 34,4 kg materie primă, semi preparate şi preparate culinare finite având data durabilităţii minimale depăşită sau care erau pregătite în zilele anterioare şi depozitate în frigider pentru a fi servite clienţilor.

Pentru deficientele constatate, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 9.000 lei şi s-a dispus oprirea temporara a prestării de servicii până la remedierea deficienţelor. Întreaga cantitate de produse nesigure a fost oprită definitiv de la comercializare şi retrasă din circuitul consumului uman, operatorul economic fiind obligat să facă dovada distrugerii acestora de către o societate comercială autorizată în acest sens. Precizăm că este vorba despre restaurantul Han-Lep de pe strada Decebal colţ cu Mircea cel Bătrân.

Localul este administrat de La Han-Lep SRL, înregistrată în decembrie 2015. Asociaţii săi sunt Liviu Nicolescu şi Liliana Cotruţă, parteneră de afaceri a controversatului Valentin Viorel Oiţă-Bucur.

"Pe această cale îndrumăm consumatorii ca în cazul în care au suspiciuni cu privire la calitatea produselor oferite în unităţile de alimentaţie publică să refuze consumul acestora şi să se adreseze instituţiilor abilitate pentru a interveni şi a limita prejudicierea altor persoane", precizează OPC într-un comunicat de presă.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218