REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

La sfârşitul lunii ianuarie va avea loc Delegaţia Permanentă a ALDE Constanţa. Norica Nicolai şi Renate Weber vin la Constanța

La sfârşitul lunii ianuarie va avea loc Delegaţia Permanentă a ALDE Constanţa. Norica Nicolai şi Renate Weber vin la Constanța

Replica API 12 ianuarie 2019 | 16:30 698

Pe data de 25 ianuarie 2019 va fi convocată Delegaţia Permanentă a filialei ALDE Constanţa. În cadrul delegaţiei se va realiza un raport cu activitatea partidului pe anul 2018. “Am convocat delegaţia permanentă a filialei ALDE Constanţa pe data 25 ianuarie, prilej cu care vom discuta chestiuni care ţin de activitatea partidului şi vom adopta hotărâri care ţin de competenţa delegaţiei permanente. Participă toată floarea din judeţul Constanţa şi vom face şi un raport de activitate pe anul 2018. Vom lua şi câteva măsuri pentru pregătirea alegerilor de anul acesta. Sunt două scrutine electorale la care vrem să obţinem rezultate foarte bune, şi mă refer aici la nivel naţional, dar mă refer în special la filiala noastră”, a declarat Valeria Drăniceanu. Tot în data de 25 ianuarie, ALDE Constanţa va organiza la Hotel Ibis din Constanţa conferinţa “România şi statul de drept între percepţie şi realitate”.

La conferinţă au fost invitate din partea Parlamentului European, Norica Nicolai şi Renate Weber, coordonatorul departamentului de justiţie la nivel naţional, deputatul Steluţa Cătăniciu, dar şi avocatul Daniela Călin, președintele Comisiei de Etică și Arbitraj ALDE de la nivel național . “Avem de asemnea confirmarea participării domanelor de la Facultatea de Drept, doamna prodecan, prof. univ. dr. Mihaela Rus, doamna conferenţiar universitar, Marinela Marin, doamna conf. univ. dr. Mariana Mitra Niţă, şi a doameni conf. univ. Mădălina Boștină, reprezentant Avocatul Poporului, reprezentant tot din cadrul Facultăţii de Drept”, a precizat Valeria Drăniceanu. “Prin evenimentul de la Hotelul Ibis se doreşte o consolidare a legăturii dintre membrele noastre din Partalemntul European şi Naţional cu membrii şi simpatizanţii noştri’, a mai declarat Valeria Drăniceanu, coordonatoarea Comisiei de justiție de la nivel județean.

În cadrul conferinței se vor discuta teme legate de statul de drept, de drepturi şi libertăţi, chestiuni legate de Europa Socială, discriminare şi alte teme de interes legate de instituţii europene. “De curând, la nivelul filialei noastre, am constituit Comisia juridică şi de reformă constituţională, care este varinata din teritoriu de la nivel naţional a Departamentului de justiţie şi reformă constituţională”, a adăugat președintele organizației de femei a ALDE Constanța, Valeria Drăniceanu.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa ajunga euro parlamentar in Bruxel , merita
0
1
Mariana Mitra este experta avet incredere an ce zice. Ma bucur ca e in ALDE An Europa e nevoie de aparatori ai patriei noastre cum e dumneasa.
1
1
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTI de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
4
0
Ce au inteles CE si dl Juncker din faptul ca un procuror general a fost revocat pentru ca i-a spus unui infractor ca e infractor si astfel i-a lezat demnitatea de infractor, pentru ca nu a inchis gura procurorilor care au invocat raportul GRECO? Ce au inteles din faptul ca Romania s-a intors la principiile din 1990-1991?
7
0
si ce daca vine .parca intereseaza pe cineva de toate aceste boarfe puse pe capatuiala
7
1
parca vine pulea spataru
8
0
Pai sa nu aibe si ALDE tariceanu corvete ca veorica dancila, carmen dan sau olguta vasilescu ca DRACnea? Astia doar respecta TRADITIA romanilor!
12
1
luciane56,acele doamne sunt niste curve ordinare, niste hoate din cauza carora saraceste poporul pe zi ce trece !!! De aceea le dau multa muie cu cacat la amandoua !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
12
2
Ce eveniment monden! Vin doua zdrente la Constanta....dupa voturi!
15
2
Acele doamne europarlamentare au ajuns acolo de pe listele ALDE sau au tradat partidul liberal?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369