REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

La Spitalul Judeţean, toţi "handicapaţii" găsesc loc de parcare - VIDEO!

La Spitalul Judeţean, toţi "handicapaţii" găsesc loc de parcare - VIDEO!

Replica API 12 martie 2013 | 00:00 114

Prins de Poliţia Locală ocupând abuziv un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi

Prins de Poliţia Locală ocupând abuziv un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi

Scandal la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Un constănţean, care se afla în vizită la un pacient internat în unitatea spitalicească a creat un adevărat show în parcare, susţin poliţiştii locali. Mai exact, Dragoş Bujor şi-a parcat autoturismul, un Daewoo Matiz, încă din timpul zilei, pe o bordură din faţa parcării, pe motiv că nu a găsit alt loc. La ceva timp, acesta susţine că şi-a găsit maşina blocată, fiind nevoit să achite o taxă de 50 de lei. Însă, nu s-a învăţat minte, următorul loc de parcare fiind în zona dedicată persoanelor cu handicap, motiv pentru care Poliţia Locală s-a deplasat la faţa locului pentru a-i aplica o nouă sancţiune. Însă, aici spiritele s-au încins, iar proprietarul Matizului ar fi adresat injurii poliţiştilor.

"Este vorba despre un autoturism marca Daewoo, iar domnul a solicitat deblocarea. Am venit la dânsul, ne-a arătat un proces verbal care a fost întocmit în schimbul 1, adică până la ora 14.00, când a fost sancţionat cu avertisment pentru o altă faptă, pentru că a parcat pe spaţiul verde. De această dată a parcat într-un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi, unde, dacă nu prezintă certificatul de persoană cu handicap, se blochează roţile. Pentru această faptă, dânsul a fost blocat. Urmează a fi sancţionat, dar a început să înjure, acum s-a potolit", a declarat pentru "Replica", în cursul după-amiezii de ieri, agentul Stoian, din cadrul Poliţiei Locale. De partea cealaltă, proprietarul Matizului spune că nu a înjurat, doar s-a enervat pe motiv că tatăl lui este în operaţie şi putea fi înţeles întrucât toate locurile de parcare erau ocupate. "Tatăl meu doar ce a ieşit din operaţie. Mai devreme m-am dus la el şi am parcat maşina undeva mai încolo, pe o bucată de trotuar, nu era iarbă, nu era nimic, nici un indicator. După ce am fost blocat la una dintre roţi, am plătit taxa de deblocare, mi-au dat un avertisment şi atunci am luat maşina de acolo şi am mutat-o într-un loc de parcare de aici, care era liber, pentru că a fost foarte aglomerat. Nu m-am uitat să văd dacă e loc pentru persoane cu handicap, pentru că am foarte multe pe cap. Acum, când am ieşit din spital să-i mai cumpăr câte ceva tatălui meu, mă uit, iar e blocată maşina. Am sunat la ei, le-am spus că am mai plătit o dată pentru deblocare, dar nu au fost de înţeles. Nu am înjurat pe nimeni, voi face contestaţie", a menţionat Dragoş Bujor. Potrivit poliţiştilor locali, şoferul autoturismului marca Matiz s-a ales cu o sancţiune minimă, şi anume de 200 de lei, dar Dragoş Bujor nu a vrut să semneze procesul verbal, motivând că va face contestaţie. De asemenea, un alt autoturism, cu numere de Bulgaria, a fost blocat în parcarea destinată persoanelor cu handicap.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102