REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

La staţiile de carburant, ţepele se dau cu numere FALSE

La staţiile de carburant, ţepele se dau cu numere FALSE

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 35125

O metodă de furt de combustibil pare să ia din nou amploare la Constanța. Astfel, în urmă cu cîțiva ani, Replica de Constanța semnala faptele unui individ supranumit ”vedeta de la pompă”, care își alimenta mașina cu combustibil și apoi fugea fără să plătească, folosindu-se în acest sens de o mașină cu numere false. De data aceasta, e vorba de un cuplu care s-au folosit de aceeași metodă pentru a comite trei furturi din benzinării.

A cumpărat un Matiz cu 3000 de lei și un altul cu 950 de lei

George Z. din Constanța a cumpărat un autoturism Matiz cu 3000 de lei și un altul cu 950 de lei și s-a gândit cum ar putea să facă să recupereze investiția. Astfel, asociindu-se cu A.A. au comis 3 furturi din benzinării, folosindu-se de cele două mașini cărora le puneau numere false.

Prima găinărie s-a petrecut în 4.12.2019, când, împreună cu A.A., a pus în circulație autoturismul marca Daewoo Matiz de culoare albastră prin montarea numărului fals de înmatriculare confecționat din carton și aplicat pe autoturismul menționat, care era înmatriculat în circulație cu alt număr și care era condus de către inculpata A.A. care nu poseda permis de conducere, iar împreună cu aceasta s-a deplasat la Stația Peco Rompetrol Soveja, unde, în baza unei înțelegeri prealabile, au alimentat de la pompa nr.3 benzină în valoare de 190,28 lei, după care au părăsit stația Peco fără să achite contravaloarea combustibilului.

A doua oară autoturismul a fost verde

Cel de-al doilea furt s-a petrecut după același scenariu doar că de data aceasta autoturismul folosit a fost de culoare verde, iar șoferul a fost George Z., chiar dacă acesta avea permisul suspendat. Pentru al treilea furtișag s-a revenit din nou la mașina verde, iar șofer a fost din nou A.A.

Cei doi au fost cercetați pentru trei infracțiuni de furt, două infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare precum și două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ambii au fost condamnați la 1 an și opt luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea acestor infracțiuni.

Citește și: Intra în PECO, alimenta, apoi fugea fără să plătească! Ce a păţit năvodăreanul devenit „vedeta de la pompă”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au facut un prejudiciu de 4-500 lei. Pt astia spuneti ca sunt prea usoare legile, dar daca fura unu 3 gaini, spuneti ca sunt prea aspre legile. Hotarati-va!
1
1
Ok..nu e bine ca au furat..sa-i biciuie. Dar, pe muistii petrom-omv ca ne fura de atata timp nu le mai face nimeni dosare?
1
2
Inchisoare cu suspendare ,o lege inventata de pesedisti cu dedicatie pentru "soimii" pesedisti .Talhar la talhar trage
21
3
..IPOCRITILOR:DE LA JOHANIS PINA LA BOSCHETARI DA E CAM GREU SA RECUNOASTEM.
5
15
De ce sa munceasca saracii daca pot sa fure ?....
10
2
destepti hotii astia.numere false ptr benzina de 100 lei,tare inteligenti!cu matizul,in care bagi max 25 l.
21
3
Toti fura. Stau cu sapca masca manusi si ochelari pun numere false si nu platesc dupa ce alimenteaza. La guvern se fura altfel. Dar tot cu masca si manusi. Si apoi fac petreceri in clubul de la Cotroceni cu dj Wuhannis si caviar Petrossian whisky Lagavulin si havane Cohiba.
7
18
Cu suspendare? Pai astia circula fara permis, fura si primesc cu suspendare? Hal de justitie.
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367