REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

La Târgul Naţional de Turism, litoralul constănţean va fi prezentat ‘în armonie’! S-au pus bazele Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa

La Târgul Naţional de Turism, litoralul constănţean va fi prezentat ‘în armonie’! S-au pus bazele Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa

Replica API 22 februarie 2018 | 01:49 372

Eveniment de maximă importanță la sala "Remus Opreanu" din cadrul Prefecturii Constanța. Primarul Constanței, Decebal Făgădău, președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, alături de Nicolae Bucovală și Anca Nedea, din partea Organizației Patronale Mamaia-Constanța au organizat o conferință de presă în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, privind înființarea și promovarea primei organizații de management a destinației (OMD) de la malul marii.

În cadrul evenimentului, primarul Constanței a anunțat că la Târgul Național de Turism de joi, 22 februarie, standul litoralului va fi reprezentant de buna colaborare dintre instituții și Organizația Patronală Mamaia-Constanța. "Mâine vom avea pentru prima oară o armonie", a susținut edilul. Horia Țuțuianu a spus că pentru prima oară va exista un brand al Dobrogei, care va fi consacrat la mijlocul anului curent. De asemenea, Anca Nedea a vorbit de ce imagini și personalități vor fi prezentate la târg: Andrei Pavel, Simona Halep, chef Cătălin Scărlătescu, Neversea, dar și multe altele.

„Pentru prima dată este o armonie. Organizația Patronală, împreună cu municipiul, cu Consiliul Județean, participă la o inițiativă, așa cum s-a întâmplat în multe locuri din țară și din lume, la un eveniment important pentru turismul românesc și spun eu extrem de important pentru zona noastră economică. Evident că ne aflăm pe un traseu, și dacă am ajuns la această formulă, în spate avem o activitate a Ascociației Litoral Delta-Dunării, până la un moment, după care a trebuit să ne adaptăm la ceea ce este contemporan – OMD.

Discutăm de mult, și doamna Matichescu, și Anca Nedea, și Mircea Dobre au făcut eforturi considerabile și sunt convins că vom avea un cadru legal prin care acest OMD să funcționeze cum funcționează peste tot în lume. Avem alături de noi Camera de Comerț, Universitatea Ovidius, multe inițiative private și avem dorința de schimbare a lucrurilor.

De la acest moment de armonie eu iau rezultatele și pentru mine rezultatele înseamnă, deoarece Constanța a fost prima entitate care a aprobat taxa de promovare, tot așa urmare a unei colaborări, suntem primii care avem o destinație a acestei taxe – este o taxă de dezvoltare și promovare a turismului și lucrul acesta mi se pare extrem de important.

De asemenea, avem o agendă de evenimente, indiferent de greutățile pe care le avem în finanțarea evenimentelor, avem, cu anumite toleranțe, un calendar. De asemenea, vom avea un program intens de pregătire pentru 1 mai. De pe acum le lansez invitația tuturor operatorilor economici, ca în luna aprilie, luna curățeniei, să ne facem treaba și să ne întâmpinăm turiștii așa cum trebuie”, a spus edilul Constanței, Decebal Făgădău.

Organizarea standului pentru Târgul de Turism nu a fost unul ușor, după cum a precizat primarul Constanței, ci a însemnat o acumulare de muncă îmbinată cu nervi și neîncredere, dar în cele din urmă este mulțumit de ceea ce a ieșit.

„Am vrut să vă anunțăm că mâine, la Târgul de Turism al Româneii, Organizația Patronală Mamaia-Constanța împreună cu municipalitatea și CJC vor reprezenta, așa cum au făcut-o și până acum, nava amiral a turismului pe litoral. Le mulțumesc tuturor celor care au muncit pentru organizarea acestui stand, asta pentru că a fost o muncă titanică, cu dificultăți, cu neîncredere, cu o agendă care se schimba de la zi la zi, dar una peste alta vom fi prezenți acolo, alături de mulți parteneri”, a adăugat primarul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr cetatenii de peste 40 de ani nu ati facut nici un eveniment artistic in parcuri sau in alte locuri din oras -suportam muzica la max de la neversea si alta even di piata ovidiu doar ptr tineret -in rest orasul este mort tot anul -multumim primariei -luati ex de la cluj sau timisoara
0
0
Armonie?Ha Ha.. Greutati in finantarea evenimentelor?! Se traduce in Incompetenta si indolenta.. Suntem obositi de anii vostri de odihna!
1
0
A ajuns Mamai O AGLOMERARE DE BLOCURI INESTETICE SI FARA SPATII VERZI, iar plaja este agresata de dughene care inpiedica protectia ei. Neversea este o bomba ecologica si un stres pt. populatie.Mafia machedonoaraba distruge tot.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102