REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

La terasa CASA ROMÂNEASCĂ, MÂNCAREA este... SECOND-HAND

La terasa CASA ROMÂNEASCĂ, MÂNCAREA este... SECOND-HAND

Replica API 16 august 2021 | 00:51 46262

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de servirea dar și de mâncarea de pe litoral. De data aceasta este vorba de Casa Românească, un local situat în Mamaia, în zona Cazino, unde se pare că se servește mâncare... la mâna a doua. ”Cu toate că localul era aproape plin, mâncarea ne-a fost adusă foarte repede, în aproximativ 7 minute. Având în vedere că produsele comandate (șnițel cu cartofi prăjiți, salată Caesar, ceafă de porc și o porție de hamsii) au timpul de preparare mult mai mare cred că unele dintre ele au fost doar încălzite, iar hamsiile probabil că erau resturi de la alte mese”, a declarat, pentru Replica, un client.

Mâncarea a fost execrabilă

Servirea dar și mâncarea din stațiunea Mamaia pare să alunge turiștii. Cu toate că numele te îmbie să savurezi o masă tradițională, Casa Românească pare mai degrabă să defăimeze faimoasa bucătărie tradițională.

”Am vrut să luăm masa într-un local care, după nume, părea a fi un loc primitor și cu mâncare bună. Cu toate că localul era aproape plin, mâncarea ne-a fost adusă foarte repede, în aproximativ 7 minute. Având în vedere că produsele comandate (șnițel cu cartofi prăjiți, salată Caesar, ceafă de porc și o porție de hamsii) au timpul de preparare mult mai mare cred că unele dintre ele au fost doar încălzite, iar hamsiile probabil că erau resturi de la alte mese. Am chemat șeful de sală pentru a-i arăta mâncarea, însă acesta s-a declarat foarte ocupat singura concesie care ne-a fost acordată fiind returul porției de hamsii. Din cauza mâncării, mi-a fost rău toată ziua, am acuzat stări de vomă și dureri de cap. Cred că ar trebui controlați genul acesta de operatori economici care își bat joc pur și simplu de clienți”, a declarat pentru Replica de Constanța, clienta nemulțumită.

Iar părerile de acest gen sunt multe, din păcate.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine va face! Mai mergeti.
0
1
asa era si acum 3 ani nu ne mai facem bine
0
1
Casa Iancu alt cotet de pocaiti
3
0
De ce nu scrieti si despre SC Ovicris din Eforie N cei care nu isi platesc angajatii.
5
0
La ce salariidai....
3
0
Te inseli prietene! Cu siguranta e mai ok daca scapi ceva pe jos si mananci decat sa mananci in localurile puse pe facut bani . Dac intri in bucatarii o sa vezi mancare stricata cat cuprinde .Cand treci si vezi cum se aduna poporul sa pape ramai interzis
4
3
Mi-ar placea cat mai multi oameni sa evite restaurantele din Mamaia. Doar asa-i putem civiliza pt patroni.
13
2
In 7 minute, in plina aglomeratie nici bautura nu i sa dus. A mancat la 10-11seara si a durut-o capul toata ziua... Vin toti tarusii in Mamaia cu figuri de milioane. Stati fratilor acasa si nu ne mai deranjati cu 1-2 lei bacsis.
17
18
In Mamaia pana si hartia igienica e la mana a 2-a, da' pai mancarea!
13
8
niste mizerii de oameni sunt acesti patroni daca fac asa ceva. imi dau seama zilnic ca ne meritam soarta. oricum o sa dati toti faliment . garantez 100%. toti fara exceptie.
24
0
Calabalik , balik
10
0
Nici nu mananc in retaurantele de la malul mari. Plec de acasa cu burta plina si la restaurant servesc doar apa. Sunt constient de mancarea execrabila din localurile de rahat din mamaia.
17
2
Mergeti la mare si mancati sandwiciuri,mergeti la magazine si luati fasole si fierbeti in camera,faceti cartofi orajiti la resou,si tot asa. Apoi te lauzi ca ai fost la mare.
20
11
Si ce mai plangeau cei din HORECA ca pandemia le strica afacerile! Iata ca ei insisi si-o fac!
34
8
Oameni buni, in Mamaia nimic nu se arunca, totul se recicleaza!
35
3
N-as manca in cotetele alea nici daca mi-ar da ei bani!
38
2
mancare la pachet, e mai sanatos
24
1
bai daca stai mult si astepti nu e bine. da asta sa te plangi ca a venit prea repede comanda e ceva nou
18
21
Nimic nou,s-a vazut de ani de zile cati oameni au ajuns la spital pentru ca au mancat in restaurantele din Mamaia,mai bine cumparativa alimente din supermarketuri si mancati in camera,este mai sanatos.
37
2
Daca esti indeajuns de inconstient sa mananci in Mamaia, mai ales in zona aia de praduitori eu zic ca ti-o meriti. Ori ca mananci de pe jos, ori ca mananci la alea de acolo Aza, Motor, etc. sansele de imbolnavire sunt egale
46
4
Ce nu este in Constanta second-hand?
35
4
E ca la anul tot in Mamaia se intorc
30
4
NU se arunca NIMIC pe litoral. Si nu erau second, erau resigilate. Looll
37
1
Virgil stoian a zgariat masinile de pe topolog
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102