REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La TEROAREA din cartierul HENRI COANDĂ se adăugă şi o 'SĂGEATĂ' care face colecţie de dosare penale!

La TEROAREA din cartierul HENRI COANDĂ se adăugă şi o 'SĂGEATĂ' care face colecţie de dosare penale!

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:00 616

Parte şi din gruparea specializată în furturi din locuinţe

Parte şi din gruparea specializată în furturi din locuinţe

Nu mai este o noutate situația cartierului social Henri Coandă! Cei mai mulți dintre locuitorii acestuia au generat haos încă de când s-au mutat, spre disperarea riveranilor. În plus, mulți dintre ei sunt infractori, colecționari de dosare penale. Un exemplu este Isabela Culina Dinu, care este cunoscută pentru furturi, parte din grupări care se ocupă de înșelăciuni prin metoda Accidentul și, mai nou, a fost trimisă în judecată pentru tăinuire, alături de o altă persoană.

Cel mai recent dosar se referă la faptul că Isabela Culina Dinu și Dalcîran Suliman au fost trimiși în judecată pentru tăinuire, fiind înregistrat la Judecătoria Constanța. Primul termen a fost fixat pe 28.11.2018. Însă, așa cum este precizat mai sus, ea nu este la primul conflict cu legea.

Spre exemplu, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, s-a reţinut faptul că, la data de 29.09.2017, în jurul orelor 23.30, Isabela Culina Dinu s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din municipiul Constanţa, strada Suceava, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti şi a ridicat suma de 3 000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate.

Apoi, la data de 30.09.2017, în jurul orelor 00.20, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din Constanţa, bulevardul Tomis bloc TD9, unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1.800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său.

Pe 24.10.2017 a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune, iar în martie 2018 a fost condamnată la 2 ani și 8 luni în regim de detenție. Însă, la apel, magistrații au dispus suspendarea pedepsei pe un termen de încercare de 4 ani. Decizia a rămas definitivă pe 28.06.2018.

Parte și din gruparea specializată în furturi din locuințe! Percheziții cu repetiție

Pe 04.04.2018, a fost trimisă în judecată pentru furt, alături de Suliman Dalcîran, Bogoief Gabriel Alexandru, Stancu Eduard, Regep Haidin Samir, Regep Taifun, Amis Ialcin, Amis Geilan și Ali Oltean. Pronunțarea a fost fixată pe 2.11.2018. Amintim că, la data de 22 februarie a.c., oamenii legii au efectuat 9 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din locuințe, pe raza municipiului Constanța.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina a trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, comiterea a 10 furturi din locuințe, fapte săvârșite în perioada decembrie 2017-februarie 2018, Astfel, tinerii în cauză ar fi pătruns în locuințele a zece persoane, din municipiul Constanța, prin forțarea și escaladarea ferestrelor, de unde au sustras mai multe bunuri de valoare. Cercetările au fost extinse, constatându-se că au fost implicate și alte persoane.

Menționăm că șase dintre acestea deja aveau condamnări și se sustrăgeau, pe când altele se aflau deja în penitenciar pentru alte fapte mai vechi. Ceea ce înseamnă că au continuat să comită infracțiuni în timp ce erau judecate în alte dosare.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
reprezinta pe deplin gruparea mafiota psd si pe cretinii care inca voteaza acest fief de talhari.Aveti ceea ce unii multi si prosti au votat cu incapatanare din 1989 incoace,adica fsn,pdsr,psd.Parerea mea?Constanta e iremediabil distrusa-o cloaca mizerabila de tigani si machedoni.
6
1
As mitralia toti tiganii.
13
0
Cine le plateste astora caldura,apa si netul?ca au si net, daca nu stiati.Inainte stateau tiganii turci cu chirie pe la CET,acum s-a gandit Fagadau sa le platim noi votantilor lui apa,chirie si caldura si noi stam..Hai sa ne ducem peste Fagadau sa ii duca langa brigada mobila din Palas, ca nu ii mai civilizeaza nimeni pe astia
8
0
Ati reusit ceva nemaiuzit Sa strangeti la un loc toate lichelele si asta pe bani contribuabililor . Casa si masa , fara ca acesti paraziti ai societati sa depuna un minim de efort . Pentru ca va aduc voua ciumatilor voturi . Ati reusit sa distrugeti linistea locatarilor din tomis 3 , inel , tomis nord si nu numai . Acum cum reparati raul facut ciumatilor ? Facetile gard electri , puneti paza militarizata si nu ii mai lasati libeir daca ot ati adunat paraziti la un loc .
18
1
sa - mi bag pula in gura ma-tii ca de nevasta - ta ne-am saturat ! tu sa vii sa-ti dam impulsuri in cur , hoitule !
4
7
Romancele prefera sa dea din cur si sa avorteze, de aia s-au inmultit tiganii. Ceausescu ar sti cum sa le puna la fatat.
7
5
Pentru astia trebuie construit un cartier social sub apa.
18
1
E plin orasul de tigani , pentru ca romanii si-au omorat copiii din lene. SI inca mai omoara.
11
2
Constanta e full de tigani!
17
0
Este cam la fel ca-n primaria Constanta sau parlamentul Romaniei. Peste tot smenuitori, hoti, proxeneti. Asa ca ciocu mic ! Muie dragnea, muie pesede !!!
17
5
Moarte tiganilor,ciuma Romaniei!
17
0
Drogati, jucatori la noroac, amanet, galagie, furturi, absenta poligtiei sau a jandarmenriei, piata Tomis III tiganita, halate de baie pe strada, copii in dezmatz, negru - tuciuriu, amenintari
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218