REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

La un LOC de JOACĂ din CITY PARK MALL a DISPĂRUT un COPIL!

La un LOC de JOACĂ din CITY PARK MALL a DISPĂRUT un COPIL!

Replica API 23 iulie 2021 | 23:36 18642

Situație scandaloasă în Constanța, la un renumit loc de joacă din City Park Mall. O femeie acuză că și-a lăsat copilul la locul de joacă Gymboland, iar când s-a întors să îl ia, acesta nu mai era prezent. Ceea ce este cel mai grav este faptul că supraveghetorii locului de joacă nu știau ceea ce s-a întâmplat cu copila. Situația pare să nu fie singulară, mai multe mame din municipiul fiind dezamăgite de reacția angajaților.

Și-a lăsat copilul la joacă, dar nu l-a mai găsit!

Acuzații grave! O femeie din municipiu a trecut printr-o sperietură groaznică când s-a întors să-și ia copilul de la un loc de joacă. Aceasta acuză angajații Gymboland de faptul că i-ar lăsa nesupravegheaţi pe minori. Femeia și-a lăsat copilul la locul de joacă al mall-ului, ca să-și poată face cumpărăturile rapid, doar că, atunci când s-a întors copila nu a mai fost de găsit. Ceea ce este și mai grav este faptul că angajații care trebuiau să supravegheze copiii, nu realizaseră faptul că minora a ieșit din spațiul de joacă.

Copila își căuta mama în zona de mese

Disperată, femeia a început să-și caute copila, pe care a găsit-o desculță, pe semne că nimeni nu a realizat când a ieșit din locul de joacă, în zona meselor. Iată ce spune femeia: ,,Am trecut printr-o situație nu tocmai plăcută. Am lăsat copilul la spațiul de joacă Gymboland de la City aproximativ 10-15 minute. Mă duc să îmi iau copilul și ce să vezi, copilul meu nu mai era acolo, iar îngrijitoarele nici măcar nu știau că fata mea a plecat și nici nu au încercat să remedieze situația, dădeau din umeri, iar una dintre fete care era manager nici nu a stat de vorbă cu noi, stătea cu telefonul la ureche. Personal necalificat și iresponsabil!”, a fost mesajul femeii.

Contactați pentru a oferi un punct oficial la acuzațiile aduse de femeie, reprezentații Gymboland City Park Mall nu au răspuns la telefon până la încheierea ediției.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa basit mireasa
1
0
Se plateste 30lei ptr toata ziua, poti lasa copilul si 10 min, tot atat platesti.
2
0
Aveai o combinatie si tu si nu stiai cum sa scapi de fraier.... sa vezi bumbaceala acasa ca nu erai cu fita... erai cu ....la.... si faceai....
4
6
copii drogati!cind ma jucam nimeni nu ma pazea,ca pe fraierii astia!
4
5
Cum sa ti lasi copilul cu niste straini?Va imaginati macar ce se petrece in sufletul lor in acele momente?Nu i mai faceti daca devin o povara ptr voi!
11
6
a plecat de pictiseala.
6
4
Mereu s-au intamplat situatii de genul sau sa iei copilul lovit...nimeni nu ii supravegheaza, fetele fiind ocupate cu altceva!!
7
2
vor cu doi angajati sa stea pe spate toata viata. Amenzi usturatoare si dosar penal pentru incompetenta
21
2
Toti care a ti comentat,aveti legatura cu locul de joaca respectiv.Ideea e ca daca nu o mai gasea,infundati puscaria si va inchidea si taraba...
18
3
de obicei stiu ca tarifu e la ora...cat ai platit tu pentru 10 minute?? poate prezinti si bonul fiscal ca din gura zici bine''.
17
6
Au iesit si ele la o tigara. Mai faci altul...
15
17
Ai fost la o cafea si ai lasat copilul de izbeliste
24
16
La fel de iresponsabili ca tine, mamico!
35
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218