REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La un pas de a fi mazilit, șeful CNAIR iese la rampă cu noi promisiuni: cum se vor finaliza contractele rupte de Răzvan Cuc

La un pas de a fi mazilit, șeful CNAIR iese la rampă cu noi promisiuni: cum se vor finaliza contractele rupte de Răzvan Cuc

Replica API 14 iunie 2019 | 02:30 502

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că îl va întreba pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, dacă actualul director al CNAIR, Narcis Neaga, mai este util în sistem. După ce a auzit aceste declarații, Neaga a ieșit la rampă și a anunțat că CNAIR, prin intermediul companiei din subordine, va finaliza lucrările în cadrul acelor proiecte care au fost întrerupte prin rezilierea contractului cu cei care câștigaseră licitațiile, scrie stiripesurse.ro

”S-a vorbit foarte mult de această antrepriză de construcții care este deja funcțională din punct de vedere legal în cadrul companiei. Această companie nu dorește, nu a dorit să intre la licitații, cel puțin în următorii ani nu dorește să perturbe piața, dorește doar să finalizeze contractele reziliate care sunt de un impact imediat și mult așteptate de comunitățile locale.

Ne-am dorit noi să construim drumurile naționale, autostrăzi. Ar însemna să intrăm într-un conflict cu piața liberă. Nu ne-am propus acest lucru. Este un semnal cât se poate de limpede. Noi vrem să finalizăm lucrările începute și nefinalizate de către constructorii cărora le-am reziliat contractele. Vor mai fi și alte contracte reziliate pentru că nu vrem să mai stăm în genunchi în fața nimănui. Ne-am săturat de explicații, de intervenții că ''nu ne-ați dat terenul la timp''. Nu este adevărat. Într-adevăr, avem și noi păcatele noastre, însă în momentul în care se dă un ordin de începere, constructorul are front de lucru suficient încât să își desfășoare activitatea”, a declarat Narcis Neaga, la dezbaterile DC Media Group.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soarecele asta inutil si-a demontrat in zeci de ani de zile competenta. Trebuia sa-si dea el singur demisia. Mare minune sa nu fie vreunul apropiat de alde besencizme de la secure. Altfel, un incompetent platit de lux. Daca esti de ani de zile in functie si lucrurile arata cum arata e clar ca nu mai ai ce cauta acolo nici pe gratis, pentru ca incurci treburile. AFARA si ACASA.
0
0
la constanta cnair merge ca pe roate cu asa specialisti?
0
0
si goromele la tigani, are CNAIRul, salarii mari de rusinoase,hotii pe toate ....drumurile si degeaba , fara rost, e un ciolan bun de ros!
1
0
Cum faceti cum nu faceti dar terminati lucrarile odata ! Eram sa imi rup gatul intr-o groapa de pe autostrada A2 !
2
0
dle te rog nu lua jucaria din mana analfabetului cuc- abia a invatat sa rupa hartii- satisfactia prostului este imensa
1
0
Cuc daca vrea sa faca ceva util pentru tara sa-l demita pe hotul de artagea, directorul cu wc de rege
3
0
Draga psd, Dancila, de asta oamenii voteaza orice alte partide, mai putin actualele partide. Atata timp cat nu angajati oameni pe COMPETENTA, ci doar pe pile si din partidele voastre veti disparea ca partid, veti goni tinerii din tara. Peste putin timp nu veti mai avea angajati sa sustina pensiile si putorile de la stat. Atunci va fi ca in 89. Dar acum nu mai mizati ca oamenii vor fi pasnici cu cei care au distrus tara in 29 ani. Totul se plateste, sa va zica Mazare si ceilalti condamnati. Exista justitie divina peste care nu puteti trece. Nu pricepeti?
4
0
Neaga a fost uitat in post,s-au schimbat atatia ministri,el a ramas in functie indiferent de partidul aflat la putere!Chiar nu se gaseste altcineva mai capabil,daca moare maine,desfiintam compania?
5
0
Bai NEAGA cand premierul spune asa ceva despre CNAIR tu care esti sef vii cu cifre adica decand esti director CNAIR a cheltuit suma de dani A si a realizat B nu vii cu poezii sau angajamente adu cifrele ca astea vorbesc.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108