REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

LA UN PAS DE ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MAMAIA! UN AUDI S-A FĂCUT PRAF

LA UN PAS DE ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MAMAIA! UN AUDI S-A FĂCUT PRAF

Replica API 20 octombrie 2017 | 00:21 347

Teribilismul putea duce la o nouă nenorocire în staţiunea Mamaia. Doi tineri au fost la un pas să-şi piardă viaţa, joi seara, după ce s-au izbit violent cu autoturismul de un stâlp, apoi de un copac! Maşina, un Audi A3, este distrusă în proporţie de aproximativ 80%.

Un accident rutier a avut loc în staţiunea Mamaia, în zona Aqua Parrk. Conform primelor informaţii, două persoane au fost rănite, după ce un Audi A3 a intrat într-un stâlp şi un copac! Din fericire, cele două persoane din maşină au avut zile. Potrivit unui martor, două maşini s-ar fi luat la întrecere pe şosea, de la Zodiac: "La Aqua Park maşina Audi a intrat într-un stâlp şi un copac". Un alt participant la trafic susţine că autoturismul Audi gonea nebuneşte, a depăşit având luminile farurilor stinse şi a pierdut controlul volanului!

Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la spital au ajuns cele două persoane din Audi, care au fost scoase cu greu de către Descarcerare dintre fiarele contorsionate: un tânăr de 23 de ani, cu traumatism de coloană cervicală, traumatism toracic şi abdominal, traumatism membru inferior şi o tânără de 21 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism membru inferior.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A mai crapat un.bou
1
2
Multi isi inchipuiesc ca a merge cu viteza mare e ceva ce demonstreaza curaj,vedetism. Boilor,ce vedeti voi in filme se face dupa reguli,se folosesc si cascadori bine instruiti,aia nu merg in viata lor nebuneste! Cine e bou,crapa ca boul.
6
0
Nu copiii teribilisti sunt de vina ci parintii care incredinteaza masini puternici de valoare ...si acum cer implorare de la Domnul ...nu ai loc de acesti infatuati in trafic taie calea intorc pe linie continua la trecere de pietoni dau peste tine iar telefonul de fite la ureche ...
4
2
ROG DESFIINTAREA TUTUROR STALPILOR DE ILUMINAT SI COPACII CA SA AIBE LOC BOII PE ARATURA...
10
1
bine ca nu sunt morti si sper ca soferul va invata ceva din acest accident
4
1
sau cine stie ce fumasera
9
1
Stie cineva cum il cheama pe sofer???
2
0
Ocupanti au fost scosi din autoturism de catre primii trecatori nu de SMURD !
3
0
M-a depasit pe mine si Audi nu avea farurile aprinse
4
0
permis au multi, soferi tot mai putini..
7
0
De data asta au avut noroc, dar...data viitoare mai au noroc oare ?...
9
0
Ba dar tu esti destept.....rau de destept. Ai comentat sa te afli in treaba
1
8
Niste copii prosti rau baaa daaa prosti habarnare sa stapaneasca masina asa sunt multi de genu stau la palatu copiilor in fata sau pe lac stau la vorba ba dar ei sunt prosti rau
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614