REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La un pas de tragedie: o macara s-a răsturnat în timp ce lucra la eoliene

La un pas de tragedie: o macara s-a răsturnat în timp ce lucra la eoliene

Replica API 10 ianuarie 2015 | 01:02 632

S-a surpat pământul la Ghindăreşti

S-a surpat pământul la Ghindăreşti

Să răsară eolienele în judeţul Constanţa! Dar ce ne facem când macaraua nu are chef de lucru şi ar mai vrea să stea niţel în repaus? Cam aşa s-a întâmplat la Ghindăreşti, acolo unde o macara a stat căzută câteva zile. Însă, potrivit oamenilor legii, în cele din urmă situaţia s-a rezolvat.

Pentru a economisi bani, localitatea constănţeană Ghindăreşti va beneficia de energie electrică din surse regenerabile. Potrivit primarului, un astfel de contract a fost semnat în prima parte a anului trecut, după care s-a trecut la construirea parcului de eoliene, care va avea rolul de a distribui energie pentru instituţiile publice. Numai că, iată că şi macaralele au propria personalitate. Una dintre ele a căzut şi a refuzat să mai fie urnită din loc. Dacă unii locuitori spun că utilajul stă aşa de mai mult timp, oamenii legii spun că nefericitul eveniment s-a petrecut zilele acestea. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Potrivit acestora, braţul macaralei nu a fost calibrat cum trebuie, iar când angajaţii au început să lucreze, s-a răsturnat. În momentul de faţă, braţul trebuie tăiat. „A venit o altă macara, care va tăia braţul hidraulic, pentru că nu mai intră pe făgaşul lui. Când a căzut s-a strâmbat şi nu se mai poate face nimic. Nu au fost înregistrate victime”, au declarat oamenii legii. În plus, se pare că s-a surpat şi pământul, şi aceasta fiind una dintre cauzele care au dus la incident. De cealaltă parte, anumite persoane susţin că macaraua a stat mai multe zile sprijinindu-se în braţ.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614