-0.4° Constanța Lun., 6 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6266
-0.4° Constanța Luni, 6 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6266

La un PAS de TRAGEDIE. O maşină RĂSTURNATĂ a ajuns pe trotuar. VIDEO!

Replica API 18 octombrie 2020 | 12:26 4384

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 18 octombrie, în localitatea Valu lui Traian.

Potrivit primelor informații, acolo a avut loc un accident rutier. Două autovehicule au intrat în coliziune, dintre care unul s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu o victimă conștientă și cooperantă.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ma-ta a ramas gravida-n gura, inainte sa te nasca.
0
0
Handicapatii din Navodari au votat cu pisideul.Primarul se vaita ca nu l-au votat tinerii dar nu se plange ca este votat doar de banditii si asistatii sociali protejati de acest partid.
0
1
Stai jos!!! Esti mai prost decat pari!
0
0
Bine ca nu e opel
1
0
VW-ul pare terminat, doar la casat sa il duca. Mercedes-ul pare si el semi-terminat. Masini se mai fabrica, bine ca nu a suferit rani foarte grave sau mai rau victima.
2
0
Constanta a vut transport electric dar jegosul pesedist pe care l-ai votat adca mazare l-a scos .L-a motorina adusa de strutinski se poate furala curent mai putin .acum avem poluare si rable de autobuze fumigene .
10
4
Asta e un sarac din familie de saraci frustrati, din aia de merg pe jos, nu mananca la mall sau la restaurant justificand ca nu e sanatos, sanatos e sandvisul murdar pe care-l poarta in traista alaturi de sticla de apa la jumate reincarcata de la robinet. Jivine sarmane cu mentalitate de cacat, aia de se jura ca le place plaja la cearsaf sau direct pe nisip, numai sa fie moca, ultima speta de oameni.
4
9
Ar trebui sa-ti bagi doua fire ce curent in cur sa vezi ce viteza iei! Nu-ti mai trebuie nici-o masina , si respiri sanatos!
9
3
Aautoturismul VW era parcat, soferul nu era in masina.Manelistul cu Marceds facea jalone cu viteza mare....
10
0
Covid 19 este mic copil pe langa numarul de victimile rutiere , in loc de a purta botnita ar trebui interzise turismele peronale , transport electric pe toate arterele si si soselele orasului...cu frcventa la 1-2 min ! Eliminam stresul si respiram mult mai curat si sanatos , puturosii care merg cu masina dupa un pachet de tigari vor da dislike...
12
20

REPLICA

LOTO

6/49
23819113133
5/49
32325399
joker
33395201912